• 瀏覽: 3,051
  • 回覆: 9
是咁的。

今日婆婆去某一個地方
入去果陣要除下口罩對下個人同證件似唔似你本人。

對方(一個女子)係我除低口罩果刻竟然爭d「嘩」左出聲。即係你明顯感覺佢被你驚艷,對眼都一秒大埋。

我心諗:「嗯?唔通我係佢眼中十分美麗?」

其實類似情形好耐之前都遇過一次,即係有個公司前輩(女性)第一次見到我,都「嘩」左出來,表現到十分驚艷。我當時又係咁諗:「唔通佢覺得我好靚?」

雖然我不嬲對自己樣貌都自信,但令到其他女人「嘩」出來係得呢兩次。

各位覺得乜情況女人會覺得女人靚到令你嘩出來?我諗可能係我神采飛揚?

不過我自從被恐怖情敵陷害之後,印堂都生左幾條紋,變成一朵梅花既形狀。親友成日話我皺眉先生出咁既紋,我係咁解釋我根本冇皺眉,佢自己長左出來。後尾聽師傅話係被人陷害之後先會生出呢幾條紋(可見我幾慘),好彩師傅話:「通常呢d蚊之後就會發達,因為第一次害你唔死,第二次害你唔死,第三次再害你唔死,咁已經冇嘢難到你,將會飛黃騰達」
唔知真定假,但我只知道我被恐怖情敵害得好慘

引用:
原帖由 inco 於 2023-10-28 22:27 發表

是咁的。

今日婆婆去某一個地方

對方(一個女子)係我除低口罩果刻竟然爭d「嘩」左出聲。即係你明顯感覺佢被你驚艷,對眼都一秒大埋。

其實類似情形好耐之前都遇過一次,即係有個公司前輩(女性)第一次見到我,都「嘩」左出來,表現到十分驚艷。我當時又係咁諗:「唔通佢覺得我好靚?」

雖然我不嬲對自己 ...
你好靚?

平常心  

引用:
原帖由 inco 於 2023-10-28 22:27 發表

是咁的。

今日婆婆去某一個地方

雖然我不嬲對自己 ...
我年輕時好多人都話好靚,但會直接講,唔會哇,你一定好恐怖男人黎但著女裝?

引用:
原帖由 DayDayTheSame 於 2023-10-31 12:34 發表

我年輕時好多人都話好靚,但會直接講,唔會哇,你一定好恐怖男人黎但著女裝?
你意思男扮女裝?

引用:
原帖由 1QUEEN 於 2023-11-1 18:13 發表

你意思男扮女裝?
女仔同性好少會讚美架,因為女性天性嫉妒,愛比較。

引用:
原帖由 DayDayTheSame 於 2023-11-1 18:20 發表

女仔同性好少會讚美架,因為女性天性嫉妒,愛比較。
原來咁

引用:
原帖由 DayDayTheSame 於 2023-10-31 12:34 發表

女人開口話你好靚即係你個樣好普通,有親切感

引用:
原帖由 inco 於 2023-11-1 18:29 發表

女人開口話你好靚即係你個樣好普通,有親切感
我?

寸過馬頭姑喱,警察喺唔可以踩單車既地方叫我停車抄身份證,我同個朋友講“喺咁架喇,差佬無野做”,但我果日冇帶身份證喺身,帶我番大埔警署坐左係警署監房,直到我張身份證由帶九龍帶到新界大埔。

我好嬲,得話去警察投訴科投訴佢,叫佢一世做pc啦。

上埋法庭,罰左$500,佢告我拒絕提供身份證明。法官改左。。。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]