• 瀏覽: 10,715
  • 回覆: 29
本主題由 古時義留言 於 2023-10-17 09:59 使用 高亮卡
話說女同事就嚟位問我公事,我個位多張凳坐係到,佢望住我時突然放對木瓜挨上枱,手托住下巴,好似冇嘢咁,但係我好老監,女士們你地習慣咁㗎?

引用:
原帖由 古時義留言 於 2023-10-17 09:59 發表

話說女同事就嚟位問我公事,我個位多張凳坐係到,佢望住我時突然放對木瓜挨上枱,手托住下巴,好似冇嘢咁,但係我好老監,女士們你地習慣咁㗎?
咁你咩擺碌青瓜上枱咯,
桌上談判

引用:
原帖由 古時義留言 於 2023-10-17 09:59 發表

你同佢講鍾意食木瓜奶

個樣都要靚至得㗎!

引用:
原帖由 (ツ) 於 2023-10-17 17:32 發表

個樣都要靚至得㗎!
人妻嚟。樣就正常

人地都好辛苦的。。話就話大,其實太大負擔好重。。做野又唔方便。。

佢係咪對你有意思

引用:

圖呢?

都唔關你事啦

引用:
原帖由 卜卜星 於 2023-10-18 11:03 發表

人地都好辛苦的。。話就話大,其實太大負擔好重。。做野又唔方便。。
喺呀!大胸有大胸的煩惱

只要你唔眼定定望佢唔會覺得乜野的

引用:

係咪真㗎?

引用:
原帖由 不知所位 於 2023-10-17 11:43 發表

咁你咩擺碌青瓜上枱咯,
桌上談判
咁搞笑

引用:

俾啲風度,你幫忙人哋托吓得唔得

有咩問題,都一樣,正常

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]