• 瀏覽: 6,135
  • 回覆: 21
真心好嬲! 
因為生小朋友其實我已經好耐冇認真咁打扮下自己
前幾日約咗個fd一齊去gel甲同整睫毛
本身心情勁好,點知返到屋企奶奶竟然俾說話我聽
話我咁得閒周圍走都唔湊仔,又話我嘥錢搞埋d無謂嘢
聽完個下我真係堅嬲堅唔開心…  
唔通生咗小朋友之後就唔可以貪靚?24小時都要圍住個小朋友?

引用:
原帖由 媽田BB 於 2023-10-16 16:11 發表

真心好嬲! 
因為生小朋友其實我已經好耐冇認真咁打扮下自己
前幾日約咗個fd一齊去gel甲同整睫毛
本身心情勁好,點知返到屋企奶奶竟然俾說話我聽
話我咁得閒周圍走都唔湊仔,又話我嘥錢搞埋d無謂嘢
聽完個下我真係堅嬲堅唔開心…  
唔通生咗小朋友之後就唔可以貪靚?24小時都要圍住個小朋友?
主因係要人幫你湊仔。
用別人的自由換你的自由

邊個話生咗小朋友唔可以貪靚,佢只係想困你在家做家傭啫

已經生左就可以啦。。。不過你先要處理好小朋友的問題再去整。。。你奶奶唔願意幫你帶啊。如果你自己住,又有工人幫你帶,你隨便整啊。。你系條件唔系好允許。。

無論幾時女人都要以自己為大前提 最憎聽到你屋企人講果D 咩叫無謂野 我幫你生B就有謂了咩

你奶奶都真係難頂,gel甲整睫毛呢d好閒啫。我連陀b個陣都仲有keep住整眼睫毛,我奶奶最多都係有問過一句會唔會有咩影響,我話冇影響之後佢都冇再過問

引用:
原帖由 dinglingw 於 2023-10-17 13:10 發表

你奶奶都真係難頂,gel甲整睫毛呢d好閒啫。我連陀b個陣都仲有keep住整眼睫毛,我奶奶最多都係有問過一句會唔會有咩影響,我話冇影響之後佢都冇再過問
啱呀,個個女人都貪靚架啦
尤其是平日要返工,weekend又要湊仔,想要少少自己既me time扮下靚真心唔過分囉

係架 直到小朋友成年 所有時間空間以小朋友為先 

引用:
原帖由 不知所位 於 2023-10-16 16:24 發表

主因係要人幫你湊仔。
用別人的自由換你的自由
係我老公個日放假,話佢幫手湊小朋友我先出去架 我奶奶個日都出咗去打麻雀

引用:
原帖由 mooktszli 於 2023-10-17 09:20 發表

無論幾時女人都要以自己為大前提 最憎聽到你屋企人講果D 咩叫無謂野 我幫你生B就有謂了咩
係!!聽完真係好唔高興
未結婚前我個個月都gel甲整睫毛扮靚
講真依家已經犧牲好多,結果連呢d小小既樂趣都要俾佢地話

引用:
原帖由 媽田BB 於 2023-10-19 14:57 發表

係!!聽完真係好唔高興
未結婚前我個個月都gel甲整睫毛扮靚
講真依家已經犧牲好多,結果連呢d小小既樂趣都要俾佢地話
我比較不喜歡聽到D媽咪成日話「為左小朋友⋯」你又知小朋友係咪鍾意你為佢犧牲?明明自己扮唔到靚或者唔想社交 就歸於有咗小朋友。其實慢慢,當你自己顏色黯淡之後,你以為會對妳好的男人也會開始嫌棄了,難道這是女人期待的嗎

引用:
原帖由 dinglingw 於 2023-10-17 13:10 發表

咁你奶奶算開明,不過大肚個陣整睫毛真心冇問題?有冇咩要注意?

下 有咩問題 自己靚先開心架嘛

引用:
原帖由 今次中計啦 於 2023-10-19 16:09 發表

咁你奶奶算開明,不過大肚個陣整睫毛真心冇問題?有冇咩要注意?
其實都冇乜,因為d膠水係唔會直接接觸到皮膚,但最好都係搵d用料好d既,自己做落會安心d
我自己就去開beyoxx呢間,日式美睫黎,整得幾靚,我都幫襯咗好耐下

生左小朋友一定要繼續扮靚,否則會變肥師奶架啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]