• 瀏覽: 2,466
  • 回覆: 13
照鏡發覺皮膚鬆弛得好勁,虎紋、雙下巴越黎越明顯,呢d真係敷mask都救唔返,知唔知有咩機or treatment係可以做到緊緻提拉效果?

hifu? 不過都唔係人人頂得順, 能量低又無料到

緊緻要做HIFU 。。。高能量的儀器先得

頂唔順hifu
個個月做BTL啦
又唔貴
全面都只係一千零

可以做到緊緻提拉效果我暫時覺得ULTHERA/ EMFACE都有用

引用:
原帖由 museee 於 2023-10-16 16:47 發表

hifu? 不過都唔係人人頂得順, 能量低又無料到
唔得呀對我黎講反應太大,想做d唔痛但係又有效既

引用:
原帖由 KEUNGTOOO 於 2023-10-16 17:03 發表

可以做到緊緻提拉效果我暫時覺得ULTHERA/ EMFACE都有用
兩款機係唔係都好痛?

引用:
原帖由 ao.joey 於 2023-10-17 15:16 發表

唔得呀對我黎講反應太大,想做d唔痛但係又有效既
我試過tonyxxxxx個鑽光松露treatment
做完照鏡見到塊面好有光澤,皮膚都有返彈性,你可以試下

引用:
原帖由 neloge 於 2023-10-18 14:44 發表

我試過tonyxxxxx個鑽光松露treatment
做完照鏡見到塊面好有光澤,皮膚都有返彈性,你可以試下
佢依加有新客優惠 10月加送冷凍無創射頻同BIO EX美白面膜一盒,做完機返去屋企敷mask,塊面keep住咁白滑

引用:
原帖由 dadababy0000 於 2023-10-16 16:55 發表

頂唔順hifu
個個月做BTL啦
又唔貴
全面都只係一千零
BTL 係咩
全面都只係一千零。個個月做BTL啦? 一年12次?

Hifu真係頂唔順...痛到想叫停...
我之前影pw試咗水原共生, 呢個真係試過work, 同埋只係有近牙位少少冤但一定唔痛.

引用:
原帖由 ginger.333 於 2023-10-19 14:22 發表

BTL 係咩
全面都只係一千零。個個月做BTL啦? 一年12次?
BTL 即係collagen xp ,膠原槍
最平個陣我join 過B記 $800次咋

HIFU lol

引用:
原帖由 yesbaby89 於 2023-10-19 17:20 發表

BTL 即係collagen xp ,膠原槍
最平個陣我join 過B記 $800次咋
Beauskin or beauqniq?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]