• 瀏覽: 8,597
  • 回覆: 39
個細路女幾可愛,可能五六歲度。

不過佢叫完發覺叫錯左就十分怕醜走去匿係佢阿媽身邊再偷偷望返我有乜反應十分嬌俏可愛!連佢阿媽都忍唔住笑

其實我同佢阿媽外型就冇乜相似,只不過行行下我咁啱行係佢背後,而佢阿媽行到去左邊幾步距離既地方,所以佢誤以為佢阿媽仲係佢背後,所以就轉身叫左聲媽媽,叫完先發覺認錯老母

不過個細路女幾得意,我真係唔介意被佢叫阿媽,覺得有個咁既女都幾開心

引用:
原帖由 inco 於 2023-10-15 16:28 發表

不過佢叫完發覺叫錯左就十分怕醜走去匿係佢阿媽身邊再偷偷望返我有乜反應十分嬌俏可愛!連佢阿媽都忍唔住笑

其實我同佢阿媽外型就冇乜相似,只不過行行下我咁啱行係佢背後,而佢阿媽行到去左邊幾步距離既地方,所以佢誤以為佢阿媽仲係佢背後,所以就轉身叫左聲媽媽,叫完先發覺認錯老母

不過個細路女幾得意,我真係唔介意被佢叫阿媽,覺得有個咁既女都幾開心
你唔係80歲咩?

引用:
原帖由 留金對月 於 2023-10-15 17:21 發表

你唔係80歲咩?
細路女叫之前都冇睇到我

你將自己年齡作大?🤣

有 無 人 誤 叫 你 老 婆 ?

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2023-10-15 18:18 發表

有 無 人 誤 叫 你 老 婆 ?
咁又冇。叫錯老婆好大鑊。

恭喜恭喜!妳應該好快有身紀!

引用:
原帖由 inco 於 2023-10-15 18:34 發表

x2

有乜所謂。如果有細路仔叫錯我爸爸,我都唔會介意

叫錯老婆就大鑊啫

引用:
原帖由 inco 於 2023-10-15 18:34 發表

老婆婆。你都已經一把年幾啦。

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2023-10-15 18:40 發表

x2

有乜所謂。如果有細路仔叫錯我爸爸,我都唔會介意

叫錯老婆就大鑊啫
冇錯。細路叫錯算OK,大人叫錯左十分尷尬。同埋大人神智清醒好難會叫錯。😜

引用:
原帖由 inco 於 2023-10-15 16:28 發表

緣分~

引用:
原帖由 始作桶者 於 2023-10-15 18:52 發表

老婆婆。你都已經一把年幾啦。
年齡唔係問題。外表一樣keep到即可。

有次搭lift我遇到一位女士,我見過佢對佢有深刻印象就係雖然睇得出佢年紀但佢個樣好後生。
於是我搭訕佢:「你知唔知點解我認得你?」
佢:「點解?」
我:「因為你個樣好後生,除左頭髮白曬睇出年齡之外。我聽講善良既人個樣都比較後生。所以對妳有印象。」
我:「你d頭髮係咪後生時就有?」
佢:「後生時已經有幾條,但唔多,可能係家族遺傳」
跟住佢叫我估佢年紀,我唔敢估,因為真係睇唔出佢年紀。佢話任估唔怕。我真係up唔出。我就推介佢食d乜嘢睇下有冇得返黑。佢話但年紀咁大唔知有冇副作用,我話唔怕d嘢蛋白質來架。

最後我到左之後同佢道別。個lift門閂緊我已經行出幾步遠,聽到了佢好大聲咁同我講:「你好善良!」我諗走廊d鄰居都聽到曬。覺得幾開心,個女士應該係呼應我前面話佢好後生係因為佢係善良既人,而佢話我善良應該都係讚我個樣後生因為我知道佢知道我年齡,個恐怖情敵一早部署曬散曬我資料比佢地

唔明點解咁都收7個豬,其實7個豬唔係問題,問題係點解7個豬同時只得1個心心

呢篇文衰乜?

引用:
原帖由 top11 於 2023-10-15 20:06 發表

緣分~
主要係個細路女羞答答既反應幾可愛

引用:
原帖由 hahahah12345 於 2023-10-15 20:21 發表

唔明點解咁都收7個豬,其實7個豬唔係問題,問題係點解7個豬同時只得1個心心

呢篇文衰乜?
應該係我有班hater跟蹤我每一個post,係唔係都比豬正所謂不遭人妒是庸才

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]