• 瀏覽: 5,687
  • 回覆: 34
喂!我唔要喇,你可以黎拎走呢舊野。。。。麻煩哂

有冇照鏡呀?你呢啲無價值既老醜婦,有男人肯收留你要還神啦

仲喺度諸多怨言典型廢柴女人,樣衰無身材格衰口臭心地差,執到都喊三聲

引用:
原帖由 98430 於 2023-10-10 15:34 發表

仲喺度諸多怨言典型廢柴女人,樣衰無身材格衰口臭心地差,執到都喊三聲
那又如何?慘得過。。喊到斷氣又老又醜都留唔住。。。。無男人既女人,分分鐘活得更精彩,更加有自信同開心。

萬零蚊人工,可有樓、有炮友,點會無朋友又遲鈍

引用:
原帖由 大雀躍的作業 於 2023-10-10 16:02 發表

哈哈哈。。。幾樣野系無衝突既。。。。。

引用:
原帖由 唔知丫 於 2023-10-9 19:13 發表

本身已經覺得老公無乜用,基本上系1個低層打工仔萬零蚊人工,無朋友,性格有d硬頸 同 思想有遲鈍。。但對我都算幾好,諗住大家都甘耐,計劃好將來,捱多段時間就退休,可以周去玩。
點知系呢個月,突然間轉變,網約炮,唔返屋企瞓,返到黎又好似神經病當無事發生甘,又明顯地覆緊炮友,用錢好似倒水甘。。。同我就慳住慳住用,但同第2個1晚就用成皮野,3份2人工呀!卡數又唔找,屋企又唔理,轉變得實在太快太恐怖。真系好 ...
離婚啦!唔好再等,佢會拖累你!

引用:

本身已經覺得老公無乜用,基本上系1個低層打工仔萬零蚊人工,無朋友,性格有d硬頸 同 思想有遲鈍。。但對我都算幾好,諗住大家都甘耐,計劃好將來,捱多段時間就退休,可以周去玩。
點知系呢個月,突然間轉變,網約炮,唔返屋企瞓,返到黎又好似神經病當無事發生甘,又明顯地覆緊炮友,用錢好似倒水甘。。。同我就慳住慳住用,但同第2個1晚就用成皮野,3份2人工呀!卡數又唔找,屋企又唔理,轉變得實在太快太恐怖。真系好 ...
你唔離婚係因為驚要賣哂D野重頭黎過?
咁有無諗過佢唔找卡數,唔理屋企……你遲早一樣要咁做

就算佢冇約炮 你都要考慮下啦 
有冇小朋友先

遲早離婚

引用:

出軌離婚, 佢要給你贍養費!

引用:
原帖由 大雀躍的作業 於 2023-10-10 16:02 發表

係有呢D人嘅!
返工用個部分的腦, 係唔同平日做人個部分的腦!

引用:

下?約砲出去搵女人?

引用:
原帖由 98430 於 2023-10-10 15:34 發表

你米咁衰!

引用:
原帖由 進擊的B圖 於 2023-10-10 18:00 發表

離婚啦!唔好再等,佢會拖累你!
你D口吻咁似白姐姐咁嘅

引用:

試下同佢傾吓,唔得先至離婚。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]