• 瀏覽: 2,660
  • 回覆: 16
女朋友話想同ex見下面食餐飯 我明確表明反對 佢過幾日就話公事要搵佢幫手
於是同佢嘈 佢就話我唔信佢 人地有老婆仔女 唔會同佢有野 我根本唔信 佢以前都做過人第三者 除咗愛佢 我諗唔到有咩理由仲一齊 但每次都衰心軟

對住堆圖表數字, 其實好悶
引用:
原帖由 sabian 於 2023-10-8 11:18 發表

女朋友話想同ex見下面食餐飯 我明確表明反對 佢過幾日就話公事要搵佢幫手
於是同佢嘈 佢就話我唔信佢 人地有老婆仔女 唔會同佢有野 我根本唔信 佢以前都做過人第三者 除咗愛佢 我諗唔到有咩理由仲一齊 但每次都衰心軟
你唔係衰心軟,而係衰九鳥石更啫~~

愛屋及烏, 愛埋佢ex同佢老婆, 4P Happy Together

你祿9硬就得啦。。。。。下次約佢老婆出來傾公事啦。

可以分手,復合機率好高

Green hat. 

引用:
原帖由 sabian 於 2023-10-8 11:18 發表

你先媾佢個ex

成件事係3個男人

放手啦,係愛你係唔會做呢啲嘢令你咁冇安全感

好明顯你女友仲掛住Ex條嘢

引用:

為呢啲事嗌交佢又唔改,咁你自己諗呀。

引用:
原帖由 bringtomind 於 2023-10-8 14:57 發表

愛屋及烏, 愛埋佢ex同佢老婆, 4P Happy Together
要唔要養埋佢?

引用:
原帖由 風雅頌3 於 2023-10-8 20:37 發表

你先媾佢個ex
不如講交換

引用:
原帖由 RUBBISH 於 2023-10-9 17:38 發表

放手啦,係愛你係唔會做呢啲嘢令你咁冇安全感
但樓主又話好愛佢喎

引用:
原帖由 XRES0 於 2023-10-11 04:52 發表

要唔要養埋佢?
你搵到咪養埋

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]