• 瀏覽: 4,680
  • 回覆: 22
自己好少做開facial
但近來殘左好多 想搵 facial keep 住做下
有冇話呢排興咩?

嬰兒針,女神針,細胞機,外泌體

嬰兒針/女神針/無針埋線/Wishpro冬甩...

光子嫩膚?
我聽幾個fd都去左做

引用:
原帖由 Rilakkuma## 於 2023-10-8 15:05 發表

光子嫩膚?
我聽幾個fd都去左做
呢排都好多人講
我都試做過

Wishpro冬甩/金色等離子機/valmont人手facial
係我最常做

嬰兒針同細胞機單做效果好一般

金色等離子機加嬰兒針一齊做
效果好靚

以前鐘意做碳粉laser/vlift/BTL面
但而家唔鐘意做了

引用:
原帖由 dadababy0000 於 2023-10-8 17:14 發表

Wishpro冬甩/金色等離子機/valmont人手facial
係我最常做

嬰兒針同細胞機單做效果好一般

金色等離子機加嬰兒針一齊做
效果好靚

以前鐘意做碳粉laser/vlift/BTL面
但而家唔鐘意做了
碳粉laser以前做過 好乾
依家太忙 多數鍾意做d 全面少少ge treatment
貪唔使走咁多轉

引用:
原帖由 MandekBB 於 2023-10-8 17:34 發表

碳粉laser以前做過 好乾
依家太忙 多數鍾意做d 全面少少ge treatment
貪唔使走咁多轉
即係做咩呀?
我濕疹底,唔做得勁野

唔使睇興唔興架
最緊要係針對自己塊面咩問題

引用:
原帖由 蛇馬lu 於 2023-10-9 01:19 發表

唔使睇興唔興架
最緊要係針對自己塊面咩問題
咁我想搵d 全面少少的… 呢排轉季好乾想做到保濕…
同埋夏天太曬,曬到d斑同痘印都出咗嚟

引用:
原帖由 HI你媽 於 2023-10-9 01:34 發表

我呢排做緊個叫faceglow 嘅treatment
主打美白同保濕 一次過做幾部機架
我覺得個treatment最好就係包埋光子嫩膚
用光學技術去打d黑色素,同時做埋美白保濕

引用:
原帖由 HI你媽 於 2023-10-9 01:34 發表

全面啲既話我自己幾buy 打hydrofill 加膠原槍
補水之餘又做到firming 

引用:
原帖由 dadababy0000 於 2023-10-8 18:16 發表

即係做咩呀?
我濕疹底,唔做得勁野
濕疹底要做溫和既treatment,Aqua 360 呢個都應該岩,可以深層改善皮膚

引用:
原帖由 dadababy0000 於 2023-10-8 18:16 發表

即係做咩呀?
我濕疹底,唔做得勁野
我做vitxx 個光子嫩膚treatment
因為會包埋美白保濕 一次過搞掂
我朋友皮膚敏感都有同我一齊做…
不過濕疹 安全起見你都係問下間公司d staff 試做下先

引用:
原帖由 fongkaiwai 於 2023-10-9 10:41 發表

我呢排做緊個叫faceglow 嘅treatment
主打美白同保濕 一次過做幾部機架
我覺得個treatment最好就係包埋光子嫩膚
用光學技術去打d黑色素,同時做埋美白保濕
效果ok嗎?
好似真係好多人講光子嫩膚

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]