• 瀏覽: 2,424
  • 回覆: 6
30+開始初老,Skin Care有無好推介?已經食埋NMN lol

引用:
原帖由 zoniadezzu 於 2023-10-4 16:01 發表

30+開始初老,Skin Care有無好推介?已經食埋NMN lol
你係咩skin type?我會話趁後生可以早D用Covermark Cell Advanced,推介先入手Lotion WS / Serum,用一排就見到面仔緊緻,初起細紋都Bye Bye左!

引用:
原帖由 kmdfx 於 2023-10-4 16:01 發表

你係咩skin type?我會話趁後生可以早D用Covermark Cell Advanced,推介先入手Lotion WS / Serum,用一排就見到面仔緊緻,初起細紋都Bye Bye左!
我係極乾皮膚所以好擔心

引用:
原帖由 zoniadezzu 於 2023-10-4 16:02 發表

我係極乾皮膚所以好擔心
咁你要去專櫃或約Facial試下(用Cell Advanced),極乾肌好岩架

娥羅納英

引用:
原帖由 zoniadezzu 於 2023-10-4 16:02 發表

我係極乾皮膚所以好擔心
乾肌可以try clarins double serum呀,夠補濕又抗氧化,幫皮膚做到水油平衡。
想抗老效果更出既就可以加埋佢罐extra firming cream用,呢個組合絕配!

引用:
原帖由 kellywg70 於 2023-11-15 17:06 發表

乾肌可以try clarins double serum呀,夠補濕又抗氧化,幫皮膚做到水油平衡。
想抗老效果更出既就可以加埋佢罐extra firming cream用,呢個組合絕配!
double serum真心推!我已經回購咗好多次
extra firming cream就未試過,見有sis話搽呢罐塊面會冇咁易浮腫?
等我過兩日經過sogo去睇下有冇set先

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]