• 瀏覽: 3,017
  • 回覆: 17
仲要信佢 youtube?
究竟點解有D女人咁易俾人呃?

講真話的, 又話人悶, 又話人好似D阿伯聽新聞咁, 老土唔想聽!

跟住, 又俾人呃!

例如 JPEX咁!

除了 JPEX 呢單, 仲有樓市, 呃人話樓市會升, 搞到有D人 2021年, 仲去買樓, 以為好似沙士咁, 會升喎!

點解個D kol 要咁害人?

自己無分析能力怪得邊個。

關人鬼事

我講真話,講到口水乾, 先說到一個女人2022年唔好買樓, 佢終於在油塘劈價後多謝我!

引用:
原帖由 牧夫座 於 2023-9-29 08:48 發表

關人鬼事
我只係想知點解有D女人唔鍾意聽真話?

引用:
原帖由 dc31 於 2023-9-29 07:33 發表

自己無分析能力怪得邊個。
X2

引用:
原帖由 Christ20230606 於 2023-9-29 19:57 發表

X2
除了 JPEX 呢單, 仲有好多 youtuber 騙子谷樓市!

依家啲女人只會信網上人講既野係真話,身邊啲人講就好似害佢咁。實際啲人冇進步過 一樣比呃。只不過從另一途徑受騙

youtuber 都要囉牌

引用:
原帖由 水川僅 於 2023-9-30 18:42 發表

因為女人錢最易呃!!
講真, 我又真係覺得有D女人好蠢, 但佢哋老以為自己好精明!
我2020年賣哂香港樓, 有D人都係我背後, 指指點點, 話仲有得, 咁快賣, 會好似沙士咁升返上來, 落左車上唔返車!
到今天, 佢哋都唔認自己睇錯市, 只會話我係好彩, 靠彩數, 唔係靠眼光!
而佢哋自己其實係有眼光的, 只係唔好彩!
佩服!

引用:
原帖由 lancewong132 於 2023-9-29 07:08 發表

除了 JPEX 呢單, 仲有樓市, 呃人話樓市會升, 搞到有D人 2021年, 仲去買樓, 以為好似沙士咁, 會升喎!

點解個D kol 要咁害人?
邊個話樓市會升
存心害人?

引用:
原帖由 水川僅 於 2023-9-30 18:42 發表

因為女人錢最易呃!!
女人最易呃人就真

引用:
原帖由 lancewong132 於 2023-9-29 02:30 發表

仲要信佢 youtube?
究竟點解有D女人咁易俾人呃?

講真話的, 又話人悶, 又話人好似D阿伯聽新聞咁, 老土唔想聽!

跟住, 又俾人呃!

例如 JPEX咁!
貪心、好色、搏一搏、呢的人都係自已攞來衰、唔抵可蓮

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]