• 瀏覽: 3,456
  • 回覆: 26
  • 追帖: 1
相信不少人既心聲,男士安排拍拖節目,得行街睇戲食飯好厭及悶,除非係男神級別。

請教下各位大神,一人俾一個諗起都想去既拍拖節目,我出先,溜冰場溜冰。

引用:
原帖由 夜少石頭 於 2023-9-28 10:57 發表

相信不少人既心聲,男士安排拍拖節目,得行街睇戲食飯好厭及悶,除非係男神級別。

請教下各位大神,一人俾一個諗起都想去既拍拖節目,我出先,溜冰場溜冰。
運動場運動

行沙灘接地氣,有益健康又唔使錢!
https://www.youtube.com/live/U_cANEks0hw?si=Z0As2JOYEjjSvYYK

引用:

零晨時份遊墳場~

殘廁運動

引用:
原帖由 linda.0416 於 2023-9-28 11:45 發表

行沙灘接地氣,有益健康又唔使錢!
https://www.youtube.com/live/U_cANEks0hw?si=Z0As2JOYEjjSvYYK
沙灘係唔錯,日夜都正

引用:
原帖由 夜少石頭 於 2023-9-28 14:04 發表

沙灘係唔錯,日夜都正
係呀,去沙灘釣蟹好正㗎

拍拖節目, 當然係上房扑野

拍拖都系個d啦。。反正一起做就得啦。。
運動,娛樂,旅遊,興趣,睇下大把。

在屋企捉棋 

酒店 Gangbang

引用:

去酒店床上活動

引用:

MMA啦

多謝大家解答,原來真係有好多地方可以去。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]