• 瀏覽: 5,881
  • 回覆: 22
我由細到大都包包面,成日好羨慕D人巴掌面同V面  
聽人講最有效係HIFU,見朋友做完效果係有, 不過 個個都話好痛,要忍到痛先做到
我本身又怕痛,除左HIFU有無其他選擇呢?

好似幾多人會打瘦面針

如果本身咀嚼肌大
其實真係要打botox先得嫁

你可以上網search吓有隻叫cfu強效面部拉提, 我試過呢部之後就keep住做呢部, 冇再做hifu嚕~

引用:
原帖由 quickqueen 於 2023-9-25 18:45 發表

你可以上網search吓有隻叫cfu強效面部拉提, 我試過呢部之後就keep住做呢部, 冇再做hifu嚕~
邊間做

引用:
原帖由 quickqueen 於 2023-9-25 18:45 發表

但係佢同HIFU有咩分別?

引用:
原帖由 Dianh 於 2023-9-26 11:49 發表

佢都係做緊緻, 增生膠原蛋白個D, 針對眼下垂, 臉鬆弛, 毛孔粗大, 皺紋, 雙下巴,
不過佢強效過HIFU, 同 埋話冇噤易傷害皮膚, 感覺都細D~

可以做埋線呀,我做左塊面V左呀

引用:
原帖由 Dianh 於 2023-9-26 11:49 發表

原來係宣萱代言果間我見d美容谷有講過好似話得佢一間有依部機做

我係接受唔到Hifu好痛同好乾,但又驚打針, 之前我有個就結婚ga frd去左做水原共生.佢話好work, 瘦到面同埋皮膚有番彈性
我試左真係jawline firm左 同埋唔痛+唔會乾同保濕ok  
以我所知應該得M字頭1間有呢個做. 你可以去問下. 

引用:
原帖由 happywonder93 於 2023-9-27 15:56 發表

我係接受唔到Hifu好痛同好乾,但又驚打針, 之前我有個就結婚ga frd去左做水原共生.佢話好work, 瘦到面同埋皮膚有番彈性
我試左真係jawline firm左 同埋唔痛+唔會乾同保濕ok  
邊度

引用:
原帖由 happywonder93 於 2023-9-27 15:56 發表

水原共生幾錢次? 聽有聽過,未試過做
因為好驚去呢啲地方hard sell,見宜家去開b記唔hard sell就費事轉黎轉去

要靚一定痛

引用:
原帖由 KALORASAAS 於 2023-9-29 18:57 發表

水原共生幾錢次? 聽有聽過,未試過做
因為好驚去呢啲地方hard sell,見宜家去開b記唔hard sell就費事轉黎轉去
訓低都唔會sell 咁好?

引用:
原帖由 秋天加加速水樽 於 2023-9-27 16:52 發表

邊度
M字頭應該係Medilaxx?
水原共生我就未聽過 不過我想知唔痛係因為做左麻醉?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]