• 瀏覽: 5,018
  • 回覆: 11
我約左做facial,去到話冇美容師,唔知等幾耐,起碼半個鐘以上,咁當然就走啦,浪費哂我啲時間。 仲有去啲療程記錄唔清唔錯,成日問佢都話電腦壞咗,無啦啦仲話哩啲療程1年就到期, 盡快做去,點樣盡快丫疫情之前都冇得做,真係不知所謂,大家小心唔好去。

呢間真係free俾我都唔會去做, 大醫美有良心既,我暫時試過真係得B記

B記係邊間呀,指教。

我已賴左嘢,療程未用完,之前D價冇講中左個頭落去,冇幾耐,又叫你買嘢。
明知你已入不敷支,仲硬sell,
好反感,不再回應,只望淨餘的treatment可順利完成。

引用:
原帖由 寬敞涼爽的南瓜 於 2024-2-4 23:28 發表

我已賴左嘢,療程未用完,之前D價冇講中左個頭落去,冇幾耐,又叫你買嘢。
明知你已入不敷支,仲硬sell,
好反感,不再回應,只望淨餘的treatment可順利完成。
若遇到服務不守諾言,承諾可點做?消委會都幫唔到。

引用:
原帖由 寬敞涼爽的南瓜 於 2024-2-4 23:35 發表

若遇到服務不守諾言,承諾可點做?消委會都幫唔到。
有冇朋友給到意見?

引用:
原帖由 寬敞涼爽的南瓜 於 2024-2-5 16:36 發表

有冇朋友給到意見?
直接轉會唔好再去呢間啦!!! 搵啲真係唔hard sell又有保證既大公司做

好黑喎真係

呢間係黑店之中嘅黑店。

引用:
原帖由 渴望晨曦的女孩 於 2024-2-7 14:54 發表

呢間係黑店之中嘅黑店。
怕左

下, 我聽日約咗旺角43樓做免費去黑眼圈wor, 咁我係咪唔洗去??

引用:
原帖由 wbc123wong 於 2024-2-7 22:42 發表

下, 我聽日約咗旺角43樓做免費去黑眼圈wor, 咁我係咪唔洗去??
43樓係唔係NEW BEAUTY?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]