• 瀏覽: 4,588
  • 回覆: 33
佢來英國旅行。
係 Witherspoon, 兩個人叫兩份餐, 我問佢想要也醬, 佢答唔到。
咁我話:「咁你出去拎啦, 幫我拎兩包 pepper, 一包沙律醬。」

點知佢返來, 佢係拎咗人哋十幾二十包醬, 茄醬都幾包,又BBQ醬!
我以為佢食咁多醬, 但原來唔係囉!佢偷偷放咗入佢手挽袋!
天呀!好影衰香港人囉!
好彩, 佢屋企人的職業, 應該無機會移民, 除咗移去大陸的城市!

再講多一樣頂佢唔順的嘢!
佢來到英國機場,先 book backpacker hostel. Book 就只 book 一晚, 瞓一晚又再book, book不到, 又book 第二間, 每一、兩天, 就要搬行理, 人哋不准她的行理, check out 後, 放過夜, 佢就花幾小時同人理論, 叫人俾佢放。
來了四天, 大部分時間用來同人理論、鬧交、搬行理, 我同佢去上一個免費 course, 上了45分鐘, 餘下15分鐘, 先進來, 但其實仲未同旅行社鬧完交!
點解世上會有D咁嘅人?

我係香港人,我平時都會去餐廳食飯拿好多餐廳的牙纖走。

引用:
原帖由 pleati88 於 2023-9-15 13:53 發表

我係香港人,我平時都會去餐廳食飯拿好多餐廳的牙纖走。
有人撩完之後插返落去

引用:
原帖由 樂天兒 於 2023-9-16 00:45 發表

有人撩完之後插返落去
唔係呀?
好彩我唔用!
一係用D酒樓包實的!

引用:

有人撩完之後插返落去
咁環保😁

好正常

屌佢啦攞咁少過兩日又要攞過,麻煩。

Fd仲公審佢?好老友啵

點解咁多人鍾意拎餐廳的牙簽走?

咁你有冇即刻話佢 ?

引用:
原帖由 lancewong132 於 2023-9-14 20:52 發表

佢來英國旅行。
係 Witherspoon, 兩個人叫兩份餐, 我問佢想要也醬, 佢答唔到。
咁我話:「咁你出去拎啦, 幫我拎兩包 pepper, 一包沙律醬。」

點知佢返來, 佢係拎咗人哋十幾二十包醬, 茄醬都幾包,又BBQ醬!
我以為佢食咁多醬, 但原來唔係囉!佢偷偷放咗入佢手挽袋!
天呀!好影衰香港人囉!
好彩, 佢屋企人的職業, 應該無機會移民, 除咗移去大陸的城市!
個人性格,我都好唔鍾意咁樣嘅行為。

引用:
原帖由 lancewong132 於 2023-9-15 06:35 發表

再講多一樣頂佢唔順的嘢!
佢來到英國機場,先 book backpacker hostel. Book 就只 book 一晚, 瞓一晚又再book, book不到, 又book 第二間, 每一、兩天, 就要搬行理, 人哋不准她的行理, check out 後, 放過夜, 佢就花幾小時同人理論, 叫人俾佢放。
來了四天, 大部分時間用來同人理論、鬧交、搬行理, 我同佢去上一個免費 course, ...
聽你咁講佢都係好煩的人,你係佢男朋友?

引用:

有人撩完之後插返落去
咁恐怖?不過我唔會拎牙籤走嘅。

引用:
原帖由 lancewong132 於 2023-9-16 05:33 發表

唔係呀?
好彩我唔用!
一係用D酒樓包實的!
嗰啲安全啲

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]