• 瀏覽: 6,763
  • 回覆: 17
最近唔知點解妹妹唔太舒服,有啲唔正常嘅分泌物,但又冇異味,有時個下腹仲有啲痛,有冇人試過?

引用:
原帖由 dorydorychan88 於 2023-9-14 08:24 發表

最近唔知點解妹妹唔太舒服,有啲唔正常嘅分泌物,但又冇異味,有時個下腹仲有啲痛,有冇人試過?
你有冇突然流血?就禁睇你似係hpv喎,唔係嚇你但建議做個測試好啲

引用:
原帖由 norabbchan84 於 2023-9-14 08:26 發表

你有冇突然流血?就禁睇你似係hpv喎,唔係嚇你但建議做個測試好啲
我同啲朋友講我有禁嘅情況佢哋都叫我去做下抹片,但我份工好難請假同埋好麻煩,老細又飛咗,我要幫手睇住班細,更加冇時間,之前有打過電話想預約,但啲婦科時間夾唔到,有冇啲咩建議或者其他方法?

引用:
原帖由 dorydorychan88 於 2023-9-14 08:30 發表

我同啲朋友講我有禁嘅情況佢哋都叫我去做下抹片,但我份工好難請假同埋好麻煩,老細又飛咗,我要幫手睇住班細,更加冇時間,之前有打過電話想預約,但啲婦科時間夾唔到,有冇啲咩建議或者其他方法?
我之前上網買咗個測試, 唔需要去診所做, 係屋企都做得,你有興趣可以分享俾你

尿道炎

太焗,穿短裙,短簿M,會沒事

去睇下婦科咯。。。

引用:
原帖由 dorydorychan88 於 2023-9-14 08:24 發表

留白粥喎  
男友偷偷去環保拮?

陰道會痛的12個原因

酵母菌感染(念珠菌感染)
細菌性陰道炎 (BV)
性傳染病 (STI)
陰道乾澀
性伴侶的性器官
骨盆腔功能異常
外陰疼痛
子宮內膜異位症
骨盆腔炎(PID)
外陰陰道萎縮
子宮頚癌
創傷

你覺得你會係邊種?? 快D 睇醫生啦

去做個分泌物檢查啦

引用:

去睇婦科醫生

引用:
原帖由 魚鳳珍禽 於 2023-9-14 15:41 發表

太焗,穿短裙,短簿M,會沒事
可能唔好着牛仔褲太緊,焗住佢。

引用:
原帖由 花生蒸肉餅 於 2023-9-15 11:43 發表

陰道會痛的12個原因

酵母菌感染(念珠菌感染)
細菌性陰道炎 (BV)
性傳染病 (STI)
陰道乾澀
性伴侶的性器官
骨盆腔功能異常
外陰疼痛
子宮內膜異位症
骨盆腔炎(PID)
外陰陰道萎縮
子宮頚癌
創傷

你覺得你會係邊種?? 快D 睇醫生啦
咁多名稱會驚呀

你最好去睇下婦科檢查好D,因為有分泌物加肚痛可大可少,要睇醫生呀

引用:
原帖由 pepperlamlam 於 2023-9-14 08:31 發表

我之前上網買咗個測試, 唔需要去診所做, 係屋企都做得,你有興趣可以分享俾你
請PM我,thx. 可以測試甚麼?

鍵盤翻頁
左右