• 瀏覽: 3,474
  • 回覆: 15
之前曬完又捱夜,搞到塊面又黃又暗啞
d斑仲要出曬嚟,真係頂唔順要搞搞佢,個光子嫩膚得唔得?
我見好多人講

打pico啦

做過幾次幾好~
塊面d 色斑真係無咁明顯

呢排都真係幾多人講光子嫩膚
好似好hit

D人話可以增生膠原,同埋改善色斑
如果你想均勻提亮返膚色同嫩膚,其實都幾啱你~

我之前 join 左 package 做
暫時做左3 次,個效果真係唔錯
每次做完都覺得塊面blinkblink,膚色均勻咗好多

引用:
原帖由 MandekBB 於 2023-9-11 02:04 發表

做過幾次幾好~
塊面d 色斑真係無咁明顯
做過幾次?  色斑無咁明顯?

引用:
原帖由 wasabiyameidei 於 2023-9-13 00:51 發表

做左3 次, 膚色均勻咗?
package 幾次?

引用:
原帖由 wasabiyameidei 於 2023-9-13 00:51 發表

會即刻做完塊面 blink 到?

引用:
原帖由 ginger.333 於 2023-9-13 06:22 發表

做左3 次, 膚色均勻咗?
package 幾次?
其實做第一次都見到d效果
係做完第3次連同事都有讚
package 就好睇個人皮膚狀況
佢個陣就建議我買 5 次先 我諗我應該會keep 住做

引用:
原帖由 latte_Coffee 於 2023-9-14 01:11 發表

會即刻做完塊面 blink 到?
我覺得有呀~ 我自己係join咗vitxx個faceglow treatment
一般出面果d光子嫩膚都淨係做嫩膚就算,但佢地就會做埋清潔同保濕導入
最後仲會敷埋個mask,所以次次做完塊面都好水好有feel

引用:
原帖由 wasabiyameidei 於 2023-9-14 01:24 發表

我覺得有呀~ 我自己係join咗vitxx個faceglow treatment
一般出面果d光子嫩膚都淨係做嫩膚就算,但佢地就會做埋清潔同保濕導入
最後仲會敷埋個mask,所以次次做完塊面都好水好有feel
會唔會好貴?
聽落好多個step 好多部機咁

係唔係即係做激光打斑? 有一直打開fotona and picoway,效果都好好

引用:
原帖由 latte_Coffee 於 2023-9-14 14:19 發表

會唔會好貴?
聽落好多個step 好多部機咁
我就貪佢做3部機 夾夾埋埋5個step 
幾全面 
你可以試做左先 800幾

引用:
原帖由 HazelnutSo 於 2023-9-14 18:08 發表

係唔係即係做激光打斑? 有一直打開fotona and picoway,效果都好好
光子嫩膚唔係激光啊
係強脈衝光 會全面d 溫和少少

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]