• 瀏覽: 3,490
  • 回覆: 12
舊 那 位 沒 什 么 問 題 , 只 是 新 那 位 更 好 。

算 不 算 騎 牛 揾 馬 ? 渣 女 ?

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2023-9-1 20:27 發表

舊 那 位 沒 什 么 問 題 , 只 是 新 那 位 更 好 。

一腳踏七船都係人之常情。

有條件當然慢慢㨂。
陳百強話,莫論你選擇人,人亦能選擇你。

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2023-9-1 20:27 發表

遇到又更好,又點先?換過只馬?換到幾時有無時限?

一日未嫁,一日都有選擇權,梗係揀個好嘅

引用:

咁樣叫做騎牛搵馬

引用:
原帖由 DayDayTheSame 於 2023-9-2 07:06 發表

有條件當然慢慢㨂。
如果一腳踏七船就複雜到不得了,佢仲問係咪渣女係渣男啊!

引用:
原帖由 hk-water-talk 於 2023-9-2 15:50 發表

遇到又更好,又點先?換過只馬?換到幾時有無時限?
即係永遠都換唔完

引用:

同打工冇咩分別㗎咋
不過我見唔少以為搵到更好嘅,
原來衰過之前,
好彩嘅就可以食回頭草,
唔好彩嘅就兩頭唔到岸!

引用:
原帖由 38014804 於 2023-9-16 19:42 發表

一日未嫁,一日都有選擇權,梗係揀個好嘅
現代女性嫁都有選擇權

引用:
原帖由 DayDayTheSame 於 2023-9-2 07:06 發表

有條件當然慢慢㨂。
一腳踏七船,時間控制唔倒。7條仔(女)搵你食飯,點搞? 有d好癡身,難搞。

唔通明知係坑都瀨死唔換咩!
一日未結婚,一日都仲可揀

咁明顯一個都唔愛啦

你揀人人揀你..而家D人結左婚都會離婚啦..

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]