• 瀏覽: 29,419
  • 回覆: 143
  • 追帖: 2
在阿Sir SL 的 po, 有位師兄說得很對。其實好多單純/蠢/低B 的女生,做了免費雞也不知。

我份職業見盡人生百態,已不只一次,有女人話自己做了一個有婦之夫的「女朋友」。又話那個男人很有情義要做住老婆仔女。

最後個儍女當然冇都冇啦。重有D低能到話一個仙都唔使個男人的,証明自己不是小三。

好老實講。我只見到一個字:「蠢」

不能認同得更多!! 
個男人更喺想妳一毫子都唔收,
嚟證明自己不是小三、不要佢錢。 

曾經有電視劇用過類似橋段。
條女類似一時衝動同個唔識既男人上床。 事後想證明自己不是出軌,收個男人錢當自己做左一晚PTGF. 
又過一排,覺得自己收錢即是做雞。 
於是找返個男人出來。 死都要比返錢佢。 證明自己不是雞。 

引用:
原帖由 電剛獨龍鑽 於 2023-8-22 02:55 發表

不能認同得更多!! 

條女類似一時衝動同個唔識既男人上床。 事後想證明自己不是出軌,收個男人錢當自己做左一晚PTGF. 
個條白痴婆是我住戶。我對佢一些興趣都冇。

但見到人低B成咁,係有少少登佢唔抵。見佢俾條友玩到反轉再反轉。最攪野係條友重另一邊食緊軟飯。老婆養緊佢,所以挭唔肯離婚啦

世上有人豬成咁也太難得

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2023/8/22 00:10 發表

在阿Sir SL 的 po, 有位師兄說得很對。其實好多單純/蠢/低B 的女生,做了免費雞也不知。

我份職業見盡人生百態,已不只一次,有女人話自己做了一個有婦之夫的「女朋友」。又話那個男人很有情義要做住老婆仔女。

最後個儍女當然冇都冇啦。重有D低能到話一個仙都唔使個男人的,証明自己不是小三。

很多女人無可避免會賤視、鄙視性工作者。

但是,如果以「以男女關係,包括感情或性的層面」來賺取前途。 其實只是高級和低級的問題。 
其次,
很多人都以「娛樂」來看待男女關係。 
男付出物質,投資。 女付出關係。 

包括精神上。
男女之間,好像貓捉老鼠。 女人享受被人溝的感覺。做女神。 收下兵。 一群佬為自己發狂。 

最後,找數就是同各式各樣的追求者上床。欲拒還迎。 

男主角在此過程中,大燒銀紙。 男人買超級跑車有幾多個車手? 還不是用於充撐門面,車條女或老婆出入同埋曬碼頭

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2023/8/22 03:00 發表

個條白痴婆是我住戶。我對佢一些興趣都冇。

但見到人低B成咁,係有少少登佢唔抵。見佢俾條友玩到反轉再反轉。最攪野係條友重另一邊食緊軟飯。老婆養緊佢,所以挭唔肯離婚啦
人各有志

引用:
原帖由 電剛獨龍鑽 於 2023-8-22 03:13 發表

人各有志
我提過佢就算了。佢自己好自為之

因為西痕!

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2023-8-22 00:10 發表

個阿 SIR  有好努力 令到條女有高潮的 
等價交換炸

引用:
原帖由 電剛獨龍鑽 於 2023-8-22 02:55 發表

不能認同得更多!! 

同「唔比錢就唔當係叫雞」同一道理

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2023-8-22 00:10 發表

免費的雞,可能仲貴過付費的雞。天下無免費的午餐。

引用:

不能認同得更多!! 

不是惡意,純粹有感而發

做香港女人真係好著數,只要生得唔係太醜,就可以用自己漂亮既身體換男人既錢,又可以享受性愛過程,雖然港男係全球最短,但起碼唔大。男人唔會粗暴對自己。唔會太長塞到自己傷左整傷自己。但港男一定要透過勞力換取金錢,然後偷偷叫雞,明明有比錢,但me too 事件都會被人告,明明個女都有份話想做同收錢應承用錢交換。但屋企人發現左就唔份氣唔認數,老屈返男人,將責任攞哂比港男。想偷嘗下禁果,享受完港男又要冒坐監既風險,得不償失,明明女方都有享受

你地d港女成日發姣,又驚又要上人屋企。事前明明心甘情願、享受又要事後唔甘心、要告人強姦。報警又唔立即報又要過幾日先報。又要貪男仔請食飯、收小禮物。又要收兵。唔中意人又要玩瞹昧。想完人屋企先至識驚。先知玩大左。
已經唔計傳說中既女性性高潮時間比男性長好多,當然,女人要R著數時,就會講成性係女人蝕底女人單方面付出,「我有畀你D架」),所以其實唔算得到D乜,只係滿足雙方都有既需求,同一齊食餐飯冇分別(當然,埋單畀錢就......女人唔願食既豬頭骨就......)
實係偷食偷情出軌好多時係一隻手掌拍唔響你情我願,你勾引得人地,自己都辰承擔比人楷油既風險,唔係單單都咁著數男初次約會講請完你食返就走佬賺飯錢,當男人係搖錢樹,利用完就算,而自己乜野唔洗付出,同話偷食就係次次女比唔到男安全感先偷食,男偷食就一定係賤格、下流、不忠,有時唔知係唔肯滿足老公,餵唔飽老公,講咩性唔包括愛,男只愛女人身體就係唔愛佢,自己賺到錢就自己洗,係女人賺到錢比自己洗唔似得日本咁要老公比錢比老公養低聲下氣做肉體性奴。所以香港就算偷食率無日本咁高,但全球生育率最低也顯示左港女係全球最難溝既事實。無錯,唔係個個港女都係咁,但愈來愈多變成咁,好既愈來愈少。現實既港女愈來愈多。真係好可悲,港男真係好慘

引用:
原帖由 電剛獨龍鑽 於 2023-8-22 03:09 發表

很多女人無可避免會賤視、鄙視性工作者。

但是,如果以「以男女關係,包括感情或性的層面」來賺取前途。 其實只是高級和低級的問題。 
其次,
很多人都以「娛樂」來看待男女關係。 
男付出物質,投資。 女付出關係。 

包括精神上。
男女之間,好像貓捉老鼠。 女人享受被人溝的感覺。做女神。 收下兵。 一群佬為自己發狂。 

最後,找數就是同各式各樣的追求者上床。欲拒還迎。 

男主角在此過程中, ...
不是惡意,純粹有感而發

在香港,女人為錢做雞就話男人話佢係雞係毒男所為唔尊重女性
女人出軌就話個男人對佢唔好滿足唔到佢,又話個姦夫引誘佢,扮受害者
女人樣衰格衰口臭無品又唔尊重男性搞到無男人肯要,就話啲男人配唔上自己,佢睇唔上眼
女人能力不濟做唔到社會頂層就話呢個社會逼害女人,又唔諗下最辛苦既工都係男人做,女人個個嘆冷氣做寫字樓
女人著到低胸短裙咁淫賤擺明就發姣想俾人望,但就話望佢既男人係視姦

我都見有唔少人做了免費鴨都唔知。

引用:
原帖由 himhim68 於 2023-8-22 04:01 發表

個阿 SIR  有好努力 令到條女有高潮的 
等價交換炸
不是惡意,純粹有感而發
個「阿 SIR 有好努力 令到條女有高潮」
點解香港呢個地方只要求男人叻?過程中明明女人都有享受性高潮 

香港女性是亞洲地區是女權最大的城市,但他們不自知不懂珍惜不懂感恩而得寸進尺
同日本女性地位差天共地,日本唔係話唔尊重女性。既男對女
你唔了解日本文化同西方男人! 根本全世界都冇男人會拍拖拍到好似做公公咁 條女好似做咗老佛爺咁 哀家起駕喇 公公仲唔去備車?

你幾時見過架仔會渣車接條女出街? 去完街又接條女返佢屋企? 呢個普通嘅香港人先會做嘅嘢 

架仔根本就唔會因為想溝你 就好似隻公公咁 同架妹食飯 針酒 分送 全部女人主動要做! 你估香港牙? 滅隻蝦都有公公服侍? 奴才告退?

在下同日本人相處過 book檯食飯都係條女去book 佢仲會問你想食d乜 同有咩係唔食 你剩係負責比錢就大丈夫

食飯啦 佢會主動幫你鋸扒咁 真係好似大爺咁款

係得港男先會成隻公公咁服侍d囡 架妹最受落 佢哋話「優しい」因為全日本都唔會有好似港男呢種「公公」 有 你比錢去搵牛郎咪有囉!

日本牛郎店 就係做港男做嘅嘢 去牛郎店嘅 唔一定係老女人 又靚又後生架妹都會去 原因係佢哋想買呢種比男人「氹」嘅感覺

日本職場女人冇地位 你以為香港咁 有女人做高層

傻仔狗公日日幫港女講好說話幫港女護航,你點講班港女都唔受你班狗公溝架啦,算9數啦班狗公,班狗公日日讚到班港女天上有地下無只會令到班港女更加擺高姿態,好心用下腦啦班狗公蠢成咁

服侍得唔好或事後比唔足錢分分鐘爆大獲告你老強要坐幾碌;當初明明雙方情願同傾掂數

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]