• 瀏覽: 23,151
  • 回覆: 111
男人可以一個月扑一次野
女人呢?

引用:
原帖由 何德榮主任 於 2023-8-13 09:23 發表

男人可以一個月扑一次野
女人呢?
男人一個月一次?
邊個相信啊?🤭

女人早熟,去到三丶四十都如狼似虎

一定係男

無規定的,,,男女都一樣有。。。
我都好攰。。。

女人心裏想要,唔會講出口,
口不對心已成本能。
所以造成假象以為女人唔需要

引用:
原帖由 何德榮主任 於 2023-8-13 09:23 發表

男人可以一個月扑一次野
女人呢?
因人而異

男人40已經唔得了

引用:
原帖由 不知所位 於 2023-8-14 13:11 發表

女人心裏想要,唔會講出口,
口不對心已成本能。
所以造成假象以為女人唔需要
唔好怪我咁直接,根整本女人黃瓜或震蛋就攪掂,男人要搵個西插,如果無錢無女朋友,除左叫雞就無其他辦法。所以手就攪到男人好
咸濕d,但相對上來講港男,港女既大。食同性需要程度都無日本,韓國,台灣咁多,從個個地方既性文化,性觀念程度可間接推論到。
如台灣犯非禮罪都唔會香港咁大罪,台灣藝人偷食都唔會好似香港仕途咁玩完。
個個熊熊影片流出左仕途都無玩完,而且仲結埋婚,香港就一定唔得,比道德能整死。

日本更加犀利,影裙底都唔出聲玩人體盛都係無問題

引用:
原帖由 kwoklso6 於 2023-8-15 04:59 發表

唔好怪我咁直接,根整本女人黃瓜或震蛋就攪掂,男人要搵個西插,如果無錢無女朋友,除左叫雞就無其他辦法。所以手就攪到男人好
咸濕d,但相對上來講港男,港女既大。食同性需要程度都無日本,韓國,台灣咁多,從個個地方既性文化,性觀念程度可間接推論到。
如台灣犯非禮罪都唔會香港咁大罪,台灣藝人偷食都唔會好似香港仕途咁玩完。
個個熊熊影片流出左仕途都無玩完,而且仲結埋婚,香港就一定唔得,比道德能整死。 ...
有些中女及大媽都會叫鴨架,
又有些女有需要,乾脆出來做ptgf, 賺錢之餘又解決需要,品嚐各式各樣美男子。

睇下武則天就知啦,
女人有能力同樣後宮三千男,大食天下餵飽飽

每人都唔同 同樣可以需求大欲望大 或需求大欲望小

不能用男女來說 每個人都不一樣。有的男人天天都要。有的女人也是天天都要。我就是34歲一個月都沒有一次那種,沒有男朋友也無所謂啦。

狼虎之年

引用:

男人可以一個月扑一次野
女人呢?
你一個月幾多次呀

慾望係睇對手

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]