• 瀏覽: 10,845
  • 回覆: 15
女人無論開唔開心都可以買嘢
因為開心所以要買嘢令到自己更開心,唔開心就要買嘢氹返自己開心
呢一個月用咗好多錢買嘢,買完返屋企發現有啲用唔著再唔係就係之前已經買咗差唔多嘅返去
懶又唔想去退貨,搞到而家間房堆咗好多嘢喺度唔知點算好…
咁搞法有少少驚自己會變成購物狂

引用:
原帖由 席慕容祖兒 於 2023-8-10 12:36 發表

因為開心所以要買嘢令到自己更開心,唔開心就要買嘢氹返自己開心
呢一個月用咗好多錢買嘢,買完返屋企發現有啲用唔著再唔係就係之前已經買咗差唔多嘅返去
賣返出去啦,咁多用唔晒好浪費

Carousel 幫到你

引用:
原帖由 席慕容祖兒 於 2023-8-10 12:36 發表

有時會咁㗎,不過睇你買得多定少。

引用:
原帖由 叉燒雞飯 於 2023-8-10 13:13 發表

賣返出去啦,咁多用唔晒好浪費
係呀,賣返出去啦。

引用:
原帖由 芝士年糕好好味 於 2023-8-10 21:30 發表

Carousel 幫到你
佢專收二手?

2手網幫到你

我老婆每日都買野 好似冇時間限制呢個講法

樓主, 你唔使驚會變成購物狂啦, 你已經係啦

引用:
原帖由 20065111 於 2023-8-11 14:30 發表

我老婆每日都買野 好似冇時間限制呢個講法

引用:

廿年前,海港城有個女人買鞋廣告,直頭係為你度身拍出黎,唔知當年你幾歲?

引用:
原帖由 工廠男 於 12-8-2023 20:32 發表

廿年前,海港城有個女人買鞋廣告,直頭係為你度身拍出黎,唔知當年你幾歲?
香港廣告: 海港城(買鞋買鞋買鞋60''版)2002
https://youtu.be/n5jCq3d4TfE

引用:
原帖由 jpmc 於 2023-8-12 21:19 發表

香港廣告: 海港城(買鞋買鞋買鞋60''版)2002
https://youtu.be/n5jCq3d4TfE
依家睇返幾似鬼片。

引用:
原帖由 工廠男 於 2023-8-12 20:32 發表

20年後咪知道係世紀大騙局,海港城根本就冇咩好買冇咩好行,得個大字,成個迷宮咁!

賣到就賣啦 賣完又有錢買新野哈哈

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]