• 瀏覽: 13,611
  • 回覆: 87
+2
平時食埋早餐先返公司,今朝撞到個同事咪同枱食
佢話你食野斯文少少食相好睇少少,我覺得你一定會溝到仔囉!
我認食野個樣真係唔好睇,但食相差就識唔到仔係咩道理?又唔係相睇,第一次出街未必係出街食飯喎
通常原本都識架啦,點會冇見過我食野個樣?
食野太斯文啲野食好快凍晒,又冇咁好食

比起人品和樣貌,食相差只系小兒科 

就算有table manner,如果對方心地唔好都冇用

引用:
原帖由 KASUMI 於 2023-8-8 12:46 發表

我認食野個樣真係唔好睇,但食相差就識唔到仔係咩道理?又唔係相睇,第一次出街未必係出街食飯喎
咁樣話你咁唔俾面

引用:
原帖由 kuyski 於 2023-8-8 14:20 發表

梗係人品樣貌重要啲啦

引用:
原帖由 大小鬼子 於 2023-8-8 17:32 發表

絕對冇關係,樣貌身形心地學問仲更加重要啦
我覺得心地人品仲要過個樣

引用:
原帖由 大小鬼子 於 2023-8-8 21:34 發表

男人一定睇樣身材先,了解之後再睇其他
男人咁睇㗎

引用:
原帖由 大小鬼子 於 2023-8-8 21:35 發表

心地唔好,但係其他嘢加床技食🉐️住男人走唔甩
心地唔好?怕唔怕俾佢害架

一般一般男士又未至會介意女生食相咁膚淺既,掉返轉樓主又介唔介意男生既食相?

你係咪食到咁

引用:
原帖由 KASUMI 於 2023-8-8 12:46 發表

咁你改善下大家就下

引用:
原帖由 kuyski 於 2023-8-8 14:20 發表

冇錯係小兒科咋

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]