• 瀏覽: 6,109
  • 回覆: 26
有個女仔朋友呢幾年佢唔知點解買左好多星座書同埋自己上網研究星座,每一日出門口之前佢都會睇下自己個星座今日既整體運情係點,好似今日有咩財運同埋今日返工既工作運程有冇啲咩特別事。
試過有一次,佢因為見到星座運程話佢今日會同上司會有爭執,同埋不宜同其他同事講野,於是佢返到公司之後,全日都冇同過同事講過野...靜係自己去做自己野。 

之前同呢個朋友食飯,佢仲癲到話自己將來搵另一半既條件,就係一定唔可以搵到一個同佢個星座唔夾同埋易鬧交既人,好似係金牛座因為太遲鈍,同埋天蠍庭佔有慾太強呢啲同佢都唔夾...
其實星座呢啲野真係睇完都係得啖笑,真係唔明呢個friend點解可以信到十足十...

拍拖要遠離以下4大星座女生
射手座,出晒名花心,想派帽就選
雙魚座,極級公主病,隨時變面無原因,絕情第一
雙子座,雙面人,雙重性格,講後講人壞話
處女座,唔講道理,死要面

兜巴星鳩佢

之從同處女座(男女)結識/相處過, 我反而相信左星座...

勸佢改信十二生肖。

星座真係當故仔睇下就算 唔好太迷

引用:
原帖由 無事勿念 於 2023-7-26 15:58 發表

有個女仔朋友呢幾年佢唔知點解買左好多星座書同埋自己上網研究星座,每一日出門口之前佢都會睇下自己個星座今日既整體運情係點,好似今日有咩財運同埋今日返工既工作運程有冇啲咩特別事。
試過有一次,佢因為見到星座運程話佢今日會同上司會有爭執,同埋不宜同其他同事講野,於是佢返到公司之後,全日都冇同過同事講過野...靜係自己去做自己野。 

之前同呢個朋友食飯,佢仲癲到話自己將來搵另一 ...
你最多不停勸吓佢,佢係要信都冇辦法。

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2023-7-26 16:27 發表

拍拖要遠離以下4大星座女生
射手座,出晒名花心,想派帽就選
雙魚座,極級公主病,隨時變面無原因,絕情第一
雙子座,雙面人,雙重性格,講後講人壞話
處女座,唔講道理,死要面
即係雙子座同雙魚座最衰?

引用:
原帖由 低B強 於 2023-7-26 16:37 發表

兜巴星鳩佢
打人佢會報警架

引用:
原帖由 kwind13 於 2023-7-26 19:17 發表

係咪真係死要面唔講道理?

引用:
原帖由 天涯地角 於 2023-7-26 22:30 發表

勸佢改信十二生肖。
對啊,十二生肖準啲。

引用:
原帖由 無事勿念 於 2023-7-26 15:58 發表

之前同呢個朋友食飯,佢仲癲到話自己將來搵另一 ...
信者得救, 唔理得人地咁多, 由佢吧

尤得佢信

好過比神棍呃性交轉運

引用:
原帖由 kwind13 於 2023-7-26 19:17 發表

真心,麥西野都懶撚完美,超級麻撚煩,煩撚到想死

我自己就係

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]