• 瀏覽: 10,154
  • 回覆: 48
男人話要分開,我知佢 delete 左我電話同TG,暫時以我觀察,估計冇block 我。
text 左佢兩次,已讀不回……
今日再text, 仲未睇(估計),只希望唔好唔睇直接 delete
大家覺得係咪冇機會回頭?

人生許多不如意事,無可奈何。

引用:
原帖由 活潑的婆婆 於 2023-7-23 14:52 發表

男人話要分開,我知佢 delete 左我電話同TG,暫時以我觀察,估計冇block 我。
今日再text, 仲未睇(估計),只希望唔好唔睇直接 delete
你和男朋友分手?

咁多毒男你慌冇人要?不過就唔好揀D矮醜窮賤啫

引用:
原帖由 GLE450 於 2023-7-23 17:08 發表

你和男朋友分手?

不如意事……好快會過

咩事分手

對方有第2個?  緣份失去左無辦法了,唯望早日走出情傷,而家每日難過亦明白,但點難過日子仍然要過,工作同日常生活依舊等著你

引用:
原帖由 活潑的婆婆 於 2023-7-23 14:52 發表

佢係咪識咗第二個?

引用:
原帖由 ichthys2 於 2023-7-23 16:38 發表

人生許多不如意事,無可奈何。
係呀,人生不如意嘅事十常八九。

引用:
原帖由 香草狗餅 於 2023-7-23 20:28 發表

不如意事……好快會過
時間可以沖淡一切

有少少好奇,你們……係正牌定係你係佢出面收埋得?點解不去找他?找他父母都可以?點解只限於電話同TG?

引用:
原帖由 tommwins 於 2023-7-24 00:08 發表

咩事分手
我喺第二個 post 問過你意見……

就係佢覺得我要隔幾個鐘要 show up, 我都明佢嘅原意係好,我會當佢係掛住我,想知我做梗乜。我冇反感,但我一向唔係咁嘅模式,而且有時做起野上嚟,或者有d 時候,我都應該會喺屋企,就冇為意要揾吓佢。
就係因為咁,連續兩日出現d 情況令佢不滿,我第二晚忍唔住問究竟點先啱,佢已經唔想再講……

引用:
原帖由 gpoint2 於 2023-7-24 01:32 發表

對方有第2個?  緣份失去左無辦法了,唯望早日走出情傷,而家每日難過亦明白,但點難過日子仍然要過,工作同日常生活依舊等著你
希望唔係

你都幾奇怪,通常分手例子都係男方比女方派帽分手,男方要求復合不停send訊息,女方唔在乎唔應機,你就調返轉,果然做渣男先會令到班港女上晒心
女權咁重,咁多狗公飢不擇食,你方無拖拍咩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]