• 瀏覽: 13,327
  • 回覆: 47
我細個時住公屋 , 走廊樓梯成日有外人行黎行去 , 食煙,變態佬,偷窺客成日出現 , 樓上又有白咭人 , 樓下有南亞人 , 新移民
所以我係唔會接受住公屋既男人 , 要同佢生活 , 無私樓無得傾

私樓係好好多 , 品流都好得多

引用:
原帖由 hebesiu784 於 2023-7-19 09:33 發表

我細個時住公屋 , 走廊樓梯成日有外人行黎行去 , 食煙,變態佬,偷窺客成日出現 , 樓上又有白咭人 , 樓下有南亞人 , 新移民
所以我係唔會接受住公屋既男人 , 要同佢生活 , 無私樓無得傾
儍人發現案

引用:
原帖由 kwma 於 2023-7-19 10:23 發表

儍人發現案
出得尼D post通常都係,佢應該夠鐘食屎😂😂😂

出個post比人鬧

記得覆診

引用:
原帖由 hebesiu784 於 2023-7-19 09:33 發表

新果批公屋吾同曬了

正確態度

劏房都係私樓,就算豪宅都可以係納米樓,唔一定比公屋好

住公屋的女,有私樓的男人一樣好少會選

引用:

你老豆咪又係咁上下,咪又同佢住咗幾十年

本是同根生,相煎何太急

度度都有好人壞人,唔關住公屋事,有很多醫生和名人都是在公屋長大

引用:

你係女仔都係咁話,
5年,打住飛機,射住水先。  

咁又係呀

都冇覆診

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]