• 瀏覽: 22,454
  • 回覆: 73
  • 追帖: 1
就嚟書展,女朋友話一齊去行下,但我唔想同女朋友行書展。
其實我好想去行,但就係唔想同女朋友一齊去行。
我行書展都係為左順便買啲女神性感寫真。如果同女朋友一齊去行,佢一定唔會畀我去買寫真,咁我就冇左去書展嘅意義。
已經想像到如果佢見到我要買嘅話,佢一家會嬲我鬧我。
男人去行書展就係咁架啦,唔通真係咁多文青男人咩 🙄

同女朋友去一次,自己再去一次咪得

今年有咩靚女寫真

動漫節可以睇靚女,書展無野睇

有咩女神呀?

買寫真不如睇AV,既免費又方便

引用:
原帖由 Okelani 於 2023-7-13 10:52 發表

我行書展都係為左順便買啲女神性感寫真。如果同女朋友一齊去行,佢一定唔會畀我去買寫真,咁我就冇左去書展嘅意義。
只係鹹濕仔去行書展,先會係咁~

唔好學埋乘蟲咁,拉埋其他男人落水~

引用:
原帖由 老佛爺爺 於 2023-7-13 10:56 發表

同女朋友去一次,自己再去一次咪得
唔想去咁多次

引用:
原帖由 沒自信的人 於 2023-7-13 13:39 發表

書展可以買寫真

引用:
原帖由 一筒 於 2023-7-13 15:00 發表

有咩女神呀?
FH個嘉盈

引用:
原帖由 pqrdownloader 於 2023-7-13 15:10 發表

買寫真不如睇AV,既免費又方便
而家係唔係已經冇會睇寫真啦?

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2023-7-13 15:51 發表

只係鹹濕仔去行書展,先會係咁~

唔好學埋乘蟲咁,拉埋其他男人落水~
10個男人有邊個唔鹹濕

引用:
原帖由 Okelani 於 2023-7-13 10:52 發表

女神性感寫真 GOOD 幾時開始

引用:
原帖由 沒自信的人 於 2023-7-13 13:39 發表

閒閒地排幾粒鐘入場......
😨😨😨

引用:
原帖由 一筒 於 2023-7-13 15:00 發表

有咩女神呀?
女神我就唔知,但“N神”就有一個......
😂😂😂

主題標籤 #書展
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]