• 瀏覽: 4,687
  • 回覆: 24
我不嬲都算有啲肉地嘅,唔稱得上瘦,不過我喺三個月前開始減肥,又睇Youtube做運動,返工都自己帶飯,手腳睇得出有瘦到嘅但唔多…唯獨係肚腩仲係度,一著貼身衫就會凸咗出尼,好似無咩進展咁…

然後男朋友尋日話我都唔肥唔使減,有個肚腩仔軟林林好得意…其實佢應該係哄我啦,我真係好想瘦多少少去旅行著泳衣都好睇啲,但係試左甘多方法都唔得好灰呀,你地覺得咁講係咪真心唔嫌我肥肥地呢…

其實都係有安慰嘅作用,不過想讓自己身材睇起身好d可以試試塑形

我男友平時成日都甘話我 不過出去食飯就叫我食多啲 口不對心

我諗係曲線話你肥又唔想你難過囉
我次次都係就快到夏天 就快去旅行先知死
每次都減唔切準備玩完肥多個碼返去
上個月去旅行之前
都專登去轉美容院急救下 起碼著泳衣唔會逼曬肉出尼

男人講既野信一半就好了!·

引用:
原帖由 manmanleu 於 2023-6-27 17:18 發表

我男友平時成日都甘話我 不過出去食飯就叫我食多啲 口不對心
我男朋友都叫我食多D…唔通佢想儲肥我??我對比大學個陣已經肥左成個碼,唔想再肥落去喇救命

引用:
原帖由 bbmlee 於 2023-6-28 09:51 發表

我諗係曲線話你肥又唔想你難過囉
我次次都係就快到夏天 就快去旅行先知死
每次都減唔切準備玩完肥多個碼返去
上個月去旅行之前
都專登去轉美容院急救下 起碼著泳衣唔會逼曬肉出尼
係呀,年年都係咁,一瘦左就獎勵自己,次次去完旅行食勁多野都肥得好快。但係你去旅行前一個月先去就瘦到?你去抽脂定做咩?

引用:
原帖由 kitty228 於 2023-6-28 17:25 發表

係呀,年年都係咁,一瘦左就獎勵自己,次次去完旅行食勁多野都肥得好快。但係你去旅行前一個月先去就瘦到?你去抽脂定做咩?
抽脂咁危險 好似做手術咁做完去唔到旅行住
我腰兩邊肉比較明顯 我去做冷凍溶脂
做完即時firm到鬼祟肉 去完旅行都無點反彈

引用:
原帖由 kitty228 於 2023-6-27 15:28 發表

我不嬲都算有啲肉地嘅,唔稱得上瘦,不過我喺三個月前開始減肥,又睇Youtube做運動,返工都自己帶飯,手腳睇得出有瘦到嘅但唔多…唯獨係肚腩仲係度,一著貼身衫就會凸咗出尼,好似無咩進展咁…

然後男朋友尋日話我都唔肥唔使減,有個肚腩仔軟林林好得意…其實佢應該係哄我啦,我真係好想瘦多少少去旅行著泳衣都好睇啲,但係試左甘多方法都唔得好灰呀,你地覺得咁講係咪真心唔嫌我肥肥地呢…
做爆脂,我男友做左7次肚腩,瘦左好多

引用:
原帖由 bbmlee 於 2023-6-29 10:07 發表

原來做完一次就有效果? 咁一路做落去係咪會繼續瘦架?

引用:
原帖由 kitty228 於 2023-6-27 15:28 發表

死機佬

引用:
原帖由 anniech1234 於 2023-6-29 17:33 發表

原來做完一次就有效果? 咁一路做落去係咪會繼續瘦架?
我諗好視乎你本身身形 同埋美容院點樣幫你做
我去Perface做一次冷凍溶脂 配合返飲食
一個月內真係見到慢慢開始瘦

引用:
原帖由 bbmlee 於 2023-6-29 10:07 發表

姐係做完唔需要等佢復原?做既時候痛唔痛架

引用:
原帖由 sherman228 於 2023-6-29 10:32 發表

做爆脂,我男友做左7次肚腩,瘦左好多
咩係爆脂?

引用:
原帖由 chinacoke 於 2023-6-29 20:07 發表

死機佬
入黎女人區,然後周圍鬧人死基佬,係咩心態??

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]