• 瀏覽: 16,396
  • 回覆: 90
話說 網上識到男 開始傾是好傾
以為是單身 點知拿左電話之後 
佢就有伴侶加小朋友 但因為關係不好
所以想攪離婚 雙方都分開訓好多年 
又話要讀書 讀書而末有時間攪離婚  
又有小朋友  但又有時間識女 有小朋友離婚手續好麻煩?扮到是好似單身 
聲稱如果找到遇岩女仔就會離開現任
你地點睇 

呃蝦條

應該是性格有問題的人。做事唔分輕重,家庭事比自己讀書重要,都唔先處理好先。搵你都係想搵個S P

如果感覺好,朋友可以,你話你一日未正式離婚,你都唔好掂我,連拖手都唔得,你睇下佢得得。。

可能呃你

引用:
原帖由 人在旅途洒淚時 於 2023-6-26 10:07 發表

應該是性格有問題的人。做事唔分輕重,家庭事比自己讀書重要,都唔先處理好先。搵你都係想搵個S P
的呃人招數

引用:
原帖由 卜卜星 於 2023-6-26 10:22 發表

如果感覺好,朋友可以,你話你一日未正式離婚,你都唔好掂我,連拖手都唔得,你睇下佢得得。。
你真聰明👍

引用:
原帖由 人在旅途洒淚時 於 2023-6-26 10:07 發表

你講呢點我沒諗到 但相處過 佢性格又不是大問題 
是否佢攪不到家庭事 放棄先想半工讀書 
就是不明不攪好家事 又有心機讀書 又上網識女 
佢是想找性伴 但佢末離婚 我都不會一齊 得閒傾下玩下
佢是有好感我 但我講明是要正經人
但呢男心態性格出咩事
婚姻都幾十年 

引用:

你指感覺是好 朋友定點?
講真 校離婚就拖手 呢啲咩關係 我是小三咁

引用:

咁佢就找其他女 😄其實比佢食 比已婚男食 但又不離婚 口講會

引用:
原帖由 響亮奇幻的白雲 於 2023-6-26 13:05 發表

咁佢就找其他女 😄其實比佢食 比已婚男食 但又不離婚 口講會
甘米系咯。。你都知道的啦。。

引用:
原帖由 卜卜星 於 2023-6-26 15:02 發表

甘米系咯。。你都知道的啦。。
除非佢是喜歡我姐 不找其他 但一日末離都不會拖
你講岩

個個都係咁講 等佢真係離咗先啦

引用:
原帖由 響亮奇幻的白雲 於 2023-6-26 09:38 發表

又有小朋友  但又有時間識女 有小朋友離婚手續好麻煩?扮到是好似單身 
你地點睇 
渣男總有無數偷吃借口,遠離

引用:
原帖由 響亮奇幻的白雲 於 2023-6-26 09:38 發表

你地點睇 
呢招,呃蝦條101教過

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]