• 瀏覽: 4,195
  • 回覆: 16
以前細個自己都有發過明星夢,覺得做明星可以搵到好多錢
台灣MeToo事件越黎越多藝人被爆出黎,啲後生女仲會唔會想做明星入娛樂圈?
就算幾純品都未必抵受到誘惑啦,個啲飯局食個飯最少都收幾萬
普遍打工仔一個月都未必有幾萬人工…

香港唔敢出聲啫

引用:
原帖由 FriedMelody 於 2023-6-21 17:02 發表

台灣MeToo事件越黎越多藝人被爆出黎,啲後生女仲會唔會想做明星入娛樂圈?
Chantel咁誠實咁清純絕對唔會變質嘅

引用:
原帖由 牧夫座 於 2023-6-21 18:24 發表

香港唔敢出聲啫
以前劉+O嗰啲算唔算出聲?

咪傻啦,就係個個想入去又me2 埋一份!
邊個係受害者都未知。

一X死

一X鳴

個個以為關咩自己事

🤫

點都會有人唔介意甚至覺得咁樣就上到位係好事嚟

知道之後,台灣女仔更加想入娛樂圈~!

引用:
原帖由 FriedMelody 於 2023-6-21 17:02 發表

你應該講,女仔入台娛,要抱住做雞心態。
台灣有冇雞?台雞有冇發明星夢?
其實,台妹未夠廿歲都好多做援交,咩太陽花賣菊花出哂名。

引用:
原帖由 一筒 於 2023-6-23 11:48 發表

知道之後,台灣女仔更加想入娛樂圈~!
真, 快靚正.

好想睇香港女藝人metoo

引用:
原帖由 Cheung1022 於 2023-6-23 17:09 發表

好想睇香港女藝人metoo
肥媽

https://www.stheadline.com/enter ... 巨星打屁股即反擊-歌手身份曝光令人嘩然

燈蛾撲火,前仆後繼。

引用:

小心啲呀

引用:

君不見大把女女去參選香港小姐?無錢嗰陣,咩MeToo都可以出賣,有錢之後就唔想再諗起提起MeToo,到開始爆出嚟嗰陣就可以加入行列,順手洗白

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]