• 瀏覽: 5,867
  • 回覆: 22
我女友有個表妹,佢同條仔分手後,唔知點解時時找我傾心事,我同女友講這事,女友叫我咪敷衍下佢,千祈唔好唔理佢刺激佢,費時佢做傻事。我叫女友同佢傾心事啦,唔好煩我,女友唔願,仲有時用我手機代我回覆佢表妹,啲內容仲寫到似男友朋友傾偈咁肉麻,好易令人誤會嘛,女友咁做有乜居心?

你女友想你上香土出post癈up嘛

表妹肉體都要你去慰藉。

你條女想轉心比表妹!

引用:
原帖由 wl0924 於 2023-6-20 11:11 發表

你條女想轉心比表妹!
轉手

比你揾佢做SP打友誼波囉

引用:
原帖由 OkunoO 於 2023-6-19 19:01 發表

我女友有個表妹,佢同條仔分手後,唔知點解時時找我傾心事,我同女友講這事,女友叫我咪敷衍下佢,千祈唔好唔理佢刺激佢,費時佢做傻事。我叫女友同佢傾心事啦,唔好煩我,女友唔願,仲有時用我手機代我回覆佢表妹,啲內容仲寫到似男友朋友傾偈咁肉麻,好易令人誤會嘛,女友咁做有乜居心?
肥水不流別人田😜

試底線

其實係表妹條仔想搵你安慰

亦可能係你條女溝左佢表妹條仔, 揾你交換玩

引用:
原帖由 OkunoO 於 2023-6-19 19:01 發表

有擔心既,一律建議分手

引用:

一。佢表妹根本就無男友,無分到手;

二。表妹嘅職業,係一位性愛教練嚟;

三。因為你女友覺得你嘅床技嘅掂,令佢唔享受…

總結:因此你女友就拜託表妹,希望可以調教到你…

引用:

點解你唔直接問佢

引用:

老作,零分

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]