• 瀏覽: 5,927
  • 回覆: 17
朋友打完個下巴個效果好靚,完全睇唔出有打過針,佢話佢打TEOXANE,有冇其他JM打過?

冇喎,下巴一直打開voluma , 大分子,自然又keep得耐

過去5年打過三次Juvederm Voluma 下巴,打完好自然 效果keep得耐。未聽過人打Teoxane系下巴。Teoxane redensity II 打黑眼圈就出名。

Teoxane redensity II 打黑眼圈,邊個打得好?

我打Juvederm,keep幾個月,啱啱打第二次

引用:
原帖由 bemybestkibi 於 2023-6-19 16:36 發表

冇喎,下巴一直打開voluma , 大分子,自然又keep得耐
Pm thx

我打ultra deep,效果超好,本身下巴後縮🥺

引用:
原帖由 plor9128 於 2023-7-19 16:51 發表

Pm thx
pm左你

引用:
原帖由 elainsasa 於 2023-6-21 16:39 發表

Teoxane redensity II 打黑眼圈,邊個打得好?
我搵左b記女醫生打, 係旺角,DR.mung

引用:
原帖由 bemybestkibi 於 2023-10-9 16:04 發表

我搵左b記女醫生打, 係旺角,DR.mung
黑眼圈幾嚴重,
係咪打一次就得?

下巴我有打過, voluma大分子我覺得係最自然

引用:
原帖由 Beauti_Guru 於 2023-6-20 21:01 發表

過去5年打過三次Juvederm Voluma 下巴,打完好自然 效果keep得耐。未聽過人打Teoxane系下巴。Teoxane redensity II 打黑眼圈就出名。
Hi 可以PM醫生嗎 thx🙏

引用:
原帖由 alandada 於 2023-10-9 16:43 發表

黑眼圈幾嚴重,
係咪打一次就得?
咁我又唔肯定係唔係一次就一定得
不過醫生有講過,基本上打一次都okay,除非你本身真係好凹好凹

引用:
原帖由 gnuttw 於 2023-7-22 22:06 發表

Pm plz

引用:
原帖由 gnuttw 於 2023-7-22 22:06 發表

Pm please 

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]