• 瀏覽: 15,613
  • 回覆: 42
大家係同事,WhatsApp 好好傾~早輪第一次單獨約出黎一齊食晚飯,期間大家又係傾唔停,食完佢主動問我食唔食甜品,繼續傾,食完佢主動話送我去答地鐵, 之後又WhatsApp 我返到屋企未~當我普通朋友定都有啲啲好感先會咁,定都係男人一般gentleman 嘢?

應該有好感呀, 不過你要知佢本身有無另一半先

引用:
原帖由 M仔 於 2023-6-12 16:38 發表

應該有好感呀, 不過你要知佢本身有無另一半先
佢無呀,單身

咁可以表白了

引用:
原帖由 M仔 於 2023-6-12 16:50 發表

咁可以表白了
個男人當係普通朋友係咪食完餐飯就算?唔會完左後再問你到屋企未?

你地whatsapp都好好傾, 點都有好感ge, 大家成年人, 點都feel 倒啦

引用:
原帖由 M仔 於 2023-6-12 16:55 發表

你地whatsapp都好好傾, 點都有好感ge, 大家成年人, 點都feel 倒啦
係~只係驚自己get 錯表錯情就…

引用:
原帖由 初次迷人的水杯 於 2023-6-12 16:59 發表

係~只係驚自己get 錯表錯情就…
咁可以試探下, 例如問下佢中意咩類型女人, 行街時翹下手臂, 觀察下咩反應

引用:
原帖由 M仔 於 2023-6-12 17:08 發表

咁可以試探下, 例如問下佢中意咩類型女人, 行街時翹下手臂, 觀察下咩反應
中意咩類型係平時傾計時問過,佢講果啲point 我都有,翹手就無試過,試過輕輕拉下佢手臂內側咁佢又無乜抗拒~行路行到手臂碰手臂咁佢又無話行開

沈住氣 不要太主動表白 睇下佢食咗幾次飯之後有咩行動先

引用:
原帖由 初次迷人的水杯 於 2023-6-12 17:17 發表

中意咩類型係平時傾計時問過,佢講果啲point 我都有,翹手就無試過,試過輕輕拉下佢手臂內側咁佢又無乜抗拒~行路行到手臂碰手臂咁佢又無話行開
咁可以進取D, 同佢去飲酒, 借住酒勁表白, 我果陣同個曖昧對象都係咁, 飲酒時忍吾住同佢打車倫, 咁就一齊左

引用:
原帖由 M仔 於 2023-6-12 17:23 發表

咁可以進取D, 同佢去飲酒, 借住酒勁表白, 我果陣同個曖昧對象都係咁, 飲酒時忍吾住同佢打車倫, 咁就一齊左
果然好進取下~

引用:
原帖由 mooktszli 於 2023-6-12 17:22 發表

沈住氣 不要太主動表白 睇下佢食咗幾次飯之後有咩行動先
驚誤會左?

引用:
原帖由 初次迷人的水杯 於 2023-6-12 17:45 發表

果然好進取下~
不過我係男人, 當然要進取D, 不過女人都可以做主動

引用:
原帖由 初次迷人的水杯 於 2023-6-12 17:45 發表

驚誤會左?
唔係 除非妳好鍾意個男仔 否則趁曖昧階段多觀察他一下各方面的人品行為等

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]