• 瀏覽: 11,956
  • 回覆: 40
引用:
原帖由 小紅兔 於 2023-6-8 11:16 發表

明明得一個嘴,點解啲女人仲要買咁多唇膏?仲要隻隻色都差唔多 

女朋友仲叫我去幫佢去買唇膏,望住佢影相畀我睇果隻色,同我現場睇嘅,好似隻隻都一樣。
最後求其買左支,佢又話隻色唔岩,仲鬧我係唔係有色盲
即係女人會反問你﹕明明得一條J,點解仲要睇咁多AV,仲要套套條女都差唔多。

年紀大左面色差左,唔想嚇親人
我後生會化妝但唔搽嘴,而家唔搽自己都驚

有唔同色仲有唔同質地嘅唇膏

引用:
原帖由 muchampion 於 2023-6-9 02:10 發表

即係女人會反問你﹕明明得一條J,點解仲要睇咁多AV,仲要套套條女都差唔多。
點可以將唇膏同AV比較

引用:
原帖由 thesadest 於 2023-6-9 09:27 發表

年紀大左面色差左,唔想嚇親人
我後生會化妝但唔搽嘴,而家唔搽自己都驚
咁都買一枝咪夠用囉

引用:
原帖由 小紅兔 於 2023-6-9 15:27 發表

咁都買一枝咪夠用囉
咁又唔得😂😂 心情唔同襯唔同色
加上真係買多幾支先試到邊隻最啱自己,會唔覺意買左好多

因為佢哋係女人

正常,女人扮靚靚目的吸引男仕注目。

引用:

女朋友仲叫我去幫佢去買唇膏,望住佢影相畀我睇果隻色,同我現場睇嘅,好似隻隻都一樣。
唔好咁多不滿,女人亦有好多鞋同包包。正如男人有好多手錶

引用:

你肯定女人得一個咀?一對唇?

引用:

同女人點解要買咁多衫、鞋、手袋…?只為去唔同場合扮靚、襯髮型同衣著服飾!

引用:

左右唇要用

引用:

因為佢地唔只一片唇要搽囉, 我指上下唇

引用:
原帖由 達人Vista 於 2023-6-10 12:23 發表

唔好咁多不滿,女人亦有好多鞋同包包。正如男人有好多手錶
所以男人成日比女人話多手多腳囉, 物慾嘅野女人係控制唔到

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2023-6-12 14:39 發表

所以男人成日比女人話多手多腳囉, 物慾嘅野女人係控制唔到
有啲男人自己都好多鞋,相機、音響,有啲錢既話可以唔止一部車添,咁唔通男人可以同時揸幾架車?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]