• 瀏覽: 5,950
  • 回覆: 15
上網睇下做多D運動,調較好訓覺時間之外, 仲有咩方法可以易D有BB?

氣氛呀,又或者大在意,比太大壓力自己都有影響

生活壓力都會有影響,同埋睇中醫調理都可以

心情有影響之外,身體狀況都會呀

睇中醫調理下

有冇話睇邊個會比較好?

引用:
原帖由 kellywg70 於 2023-4-25 17:30 發表

氣氛呀,又或者大在意,比太大壓力自己都有影響
都盡量唔在意,但個心都係想有想有

放鬆下心情先啦

引用:
原帖由 失婚媽媽 於 2023-4-27 11:56 發表

有冇話睇邊個會比較好?
我睇譽X余醫師,好多人睇佢, 我之前係朋友介紹, 佢同2個朋友睇佢bingo, 我自己試咗1年唔, 睇咗佢5個月就有咗. 仲會幫我計下邊幾日係會易D有BB

引用:
原帖由 bububb883 於 2023-4-27 18:31 發表

我睇譽X余醫師,好多人睇佢, 我之前係朋友介紹, 佢同2個朋友睇佢bingo, 我自己試咗1年唔, 睇咗佢5個月就有咗. 仲會幫我計下邊幾日係會易D有BB
我有都想知,可以PM名比我嗎?

放鬆心情,心境愉快

可以睇中醫調理, 又可以計下排卵期, 同埋可以食定supplement, 可以考慮美贊臣enfamom

引用:
原帖由 失婚媽媽 於 2023-4-25 11:59 發表

上網睇下做多D運動,調較好訓覺時間之外, 仲有咩方法可以易D有BB?
你考咗生仔牌未㗎?🤷🏼‍♂️香討好多師兄話生仔要考牌㗎🤷🏼‍♂️

引用:
原帖由 失婚媽媽 於 2023-4-27 11:57 發表

都盡量唔在意,但個心都係想有想有
多口問句🤷🏼‍♂️妳本身已經係失婚媽媽啦,點解仲想生多個呢?🤷🏼‍♂️諗住同邊個生呢?🤷🏼‍♂️借種定還是點呢?🤷🏼‍♂️

可以食下supplement, 幫到自己身體好D同埋卵子既質素都好會好D, 我大肚個陣係食美贊臣enfamom, 好似備孕都可以食架

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]