• 瀏覽: 10,934
  • 回覆: 23
上星期我m到,有一晚發現冇晒m巾自己唔知,我好小禁大頭蝦冇買定存貨嫁,就迫住問我男朋友可唔可以幫我去買。
男朋友都好好話緊係可以啦,仲好搞笑咁問我要點樣揀?問我要有翼定無翼,禁多款應該要點揀?
我比左張圖佢,叫佢跟住張圖去買…佢好順利買左佢人生第一次衛生巾,果時覺得自己男朋友好貼心,真係好
點知我男朋友呀媽知道左佢仔幫我買m巾
竟然叫我唔好再叫佢個仔買呢d野…佢話係街人地見到會以為佢仔係變態喎!!!
我男朋友都有答返佢媽,唔覺得尷尬同埋唔覺得人地有用奇異眼神望住佢
係人都知應該係幫人買啦..點會係變態
佢呀媽最後仲要話我好心接近用晒就要買定啦.就唔駛搞禁多野…
好無奈...明明佢都係女人,點解咁諗?男人買m巾有咩問題先?

我老婆啲m巾都係我幫佢買,我就唔覺得尷尬。有時佢喺U記網購咗啲bra同底褲要去門市拎,因為順路,都係我去拎。

甘小事,點解唔可以買?

0分,不過若真,事無大小都會和媽報告的男人,小心。

我都幫女友買

妳男朋友會同佢阿媽講幫妳買m巾?

多餘

引用:
原帖由 腸粉加芝麻 於 2023-4-24 12:34 發表

上星期我m到,有一晚發現冇晒m巾自己唔知,我好小禁大頭蝦冇買定存貨嫁,就迫住問我男朋友可唔可以幫我去買。
男朋友都好好話緊係可以啦,仲好搞笑咁問我要點樣揀?問我要有翼定無翼,禁多款應該要點揀?
我比左張圖佢,叫佢跟住張圖去買…佢好順利買左佢人生第一次衛生巾,果時覺得自己男朋友好貼心,真係好
竟然叫我唔好再叫佢個仔買呢d野…佢話係街人地見到會以為佢仔係變 ...
又真係唔啱!
自己用,自己買。
你男友想屌你,叫你去買套仔,你買唔買先?
一次半次其實又冇所謂,不過唔應該老馮。
最大問題係,佢媽點知?哩個問題先最緊要!

引用:
原帖由 腸粉加芝麻 於 2023-4-24 12:34 發表

竟然叫我唔好再叫佢個仔買呢d野…佢話係街人地見到會以為佢仔係變 ...
女人唔好咁大頭蝦, M巾一定要有足夠存貨, 唔係用哂先買, 係用剩一包就已經要補
用廁紙乜都好塾住先, 自己行兩步落街買都得啦, 除非痛到唔郁得要搵人幫手姐
屋企真係無人幫手買?
叫男朋友幫手, 最好只此一次, 家下雖然男女平等, 但勿讓過於私密的事當無所事事

引用:
原帖由 工廠男 於 2023-4-25 08:45 發表

又真係唔啱!
自己用,自己買。
你男友想屌你,叫你去買套仔,你買唔買先?
一次半次其實又冇所謂,不過唔應該老馮。
最大問題係,佢媽點知?哩個問題先最緊要!
x2
唔好小事變老馮就啱。

引用:

痴線佢阿媽,唔洗答佢,當聽唔到

引用:

小事.
既然伯母唔鍾意, 順佢意攞. 
如同女仔著熱褲, 男人出街著拖鞋, 女人去買偉哥, 真係有問題嗎?  其實唔係大件事, 但就係有人會唔鍾意。

引用:

如果選擇一樣野 . 唔好俾男人買 .

一定係事後丸

點知條 PK 會唔會換粒必利痛去陰九你呀

哈哈哈哈哈哈哈

引用:

chi sin 買過啦,有乜問題?

呢個世界唔係男就女架啦。咁緊急情況唔係身邊人幫手,唔通流住血咁去買咩?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]