• 瀏覽: 5,702
  • 回覆: 27
以為仲要戴多排口罩添
點知突然話取消就取消
講真我都未係好ready除罩見人
尤其是呢排皮膚又唔好
塊面仲越黎越dup咁…
真係要趁天氣未熱去搞搞佢先得  
各位sis又有冇去做d咩treatment扮下靚咁?

屋企仲有幾盒口罩 可以頂多陣 
但呢兩年好少去做機…
呢排都要勤力返

帶多陣先囉,慢慢做保養

之前就算戴口罩 都有定期做下d V面treatment~ 
所以keep得算好,依家都唔洗特別去做d咩 

保濕facial一定要有!!!

要出去做下保濕,打下機先得,錢錢又飛走了

引用:
原帖由 lokchan58 於 2023-3-8 22:22 發表

定期做V面可以考慮deep-liner,做過幾部機,呢部平得黎都keep得唔錯

之前戴口罩都係係屋企做下清潔保濕
諗緊要做下firming/pico

真心要搞下d 粒粒
之前戴口罩 keep住生

我有keep住打下針
好驚塊面唔firm顯老 @@

打下針最好,起碼笑起黎唔會有紋

引用:
原帖由 lokchan58 於 2023-3-8 22:22 發表

你咁有恆心既,我自從戴口罩之後已經好懶保養,都想盡快執返好個樣,可以除罩見人
呢排研究緊要去試d咩firming treatment好

引用:
原帖由 latte_Coffee 於 2023-3-10 22:32 發表

你咁有恆心既,我自從戴口罩之後已經好懶保養,都想盡快執返好個樣,可以除罩見人
呢排研究緊要去試d咩firming treatment好
我係隔一個月去vitxx 度做一次facegym,效果幾好

引用:
原帖由 lokchan58 於 2023-3-11 02:02 發表

我係隔一個月去vitxx 度做一次facegym,效果幾好
呢部係做咩架? 冇咩點聽過

引用:
原帖由 lokchan58 於 2023-3-8 10:22 PM 發表

same, 同埋無做普通facial好耐了, 1年多D做1次thermage, 有時打下水光就算

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]