• 瀏覽: 12,897
  • 回覆: 48
  • 追帖: 2
想問各位姊妹有冇人做過成功嘅眼袋手術,價錢又合理,可否分享一下..

我冇做手術,覺得危險,眼袋槍都已經有效

引用:
原帖由 Norayu 於 2023-3-1 13:56 發表

我冇做手術,覺得危險,眼袋槍都已經有效
是否不用做手術, 是美容療程來的?

引用:
原帖由 小小咪咪 於 2023-3-1 16:42 發表

是否不用做手術, 是美容療程來的?
不用做手術,係美容療程
你可以seach 下,或者直接做thermage eye都有用

引用:
原帖由 Norayu 於 2023-3-2 13:57 發表

不用做手術,係美容療程
你可以seach 下,或者直接做thermage eye都有用
thermage eye做一次要多少錢

引用:
原帖由 小小咪咪 於 2023-3-1 12:06 發表

想問各位姊妹有冇人做過成功嘅眼袋手術,價錢又合理,可否分享一下..
我上年尾做咗微創眼袋,醫生姑娘都好細心講解,太約15分鐘就做好無痛,無想像咁恐怖,所以朋友見到上星期都做咗,有需要pm我比資料你去問問

引用:
原帖由 努力緩慢的桂花 於 2023-3-8 15:50 發表

真的唔痛嗎
因為佢係滴麻醉藥,我做果陣無痛

引用:
原帖由 partylee 於 2023-3-8 10:46 發表

我上年尾做咗微創眼袋,醫生姑娘都好細心講解,太約15分鐘就做好無痛,無想像咁恐怖,所以朋友見到上星期都做咗,有需要pm我比資料你去問問
Hi 可以PM醫生資料, 收費同鋪頭名, 地址比我?thx🙇🏻‍♀️

眼袋手術有朋友做完失敗左,對眼勁鬆

引用:
原帖由 nxsaiboxn 於 2023-3-9 03:33 發表

Hi 可以PM醫生資料, 收費同鋪頭名, 地址比我?thx🙇🏻‍♀️
佢話我係新手唔可以pm比你, 你E-mail我,我比資料你去問shingo1310@yahoo.com.hk

引用:
原帖由 partylee 於 2023-3-9 14:28 發表

佢話我係新手唔可以pm比你, 你E-mail我,我比資料你去問shingo1310@yahoo.com.hk
好的 唔該晒 而家email 你

引用:
原帖由 OICHING555 於 2023-3-9 05:40 發表

眼袋手術有朋友做完失敗左,對眼勁鬆
咁大獲,我有兩個朋友都係我個間做咗都好好,我都揾咗4間先做

引用:
原帖由 partylee 於 2023-3-9 14:28 發表

已send email, check pls

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]