• 瀏覽: 13,931
  • 回覆: 63
女朋友屋企人約我提早做節,以前我買嘢上去佢屋企人又會畀返錢我又叫我唔好買
我今次上去食飯因為都算臨時約我又買唔切嘢,所以兩手fing fing就走咗上去
上到去同咗伯母講唔好意思我買唔切嘢,伯母都笑笑口話唔緊要,上嚟食飯就夠啦

食完飯同女朋友去散步嗰陣女朋友發脾氣鬧我上佢屋企食飯點可以唔買嘢,話知我去百佳買蝦子麵都好啦
但係明明係佢阿媽之前話唔好買嘢上去,買完上去又要畀返錢我咁煩
我寧願遲啲約佢哋出去行街飲茶好過啦
女朋友就唔係咁諗,覺得上人屋企食飯點都應該要買啲嘢,何況今次係做節更加應該要買
女朋友識咁話我,但係佢次次上我屋企食飯都冇買嘢,仲要我阿媽服侍埋佢又點計先

分手啦

正常 女人得而你唔得
仲諗 飛得 遲下on9結埋仲大獲

留低啲精咪得囉

引用:
原帖由 1237898 於 2023-1-16 14:12 發表
正常 女人得而你唔得
仲諗 飛得 遲下on9結埋仲大獲
真係好唔公平

唔識人情世故。。。。

引用:
原帖由 勞斯動眾 於 2023-1-16 13:12 發表
女朋友屋企人約我提早做節,以前我買嘢上去佢屋企人又會畀返錢我又叫我唔好買
我今次上去食飯因為都算臨時約我又買唔切嘢,所以兩手fing fing就走咗上去
上到去同咗伯母講唔好意思我買唔切嘢,伯母都笑笑口話唔緊要,上嚟食飯就夠啦

食完飯同女朋友去散步嗰陣女朋友發脾氣鬧我上佢屋企食飯點可以唔買嘢,話知我去百佳買蝦子麵都好啦
但係明明係佢阿媽之前話唔好買嘢上去,買完上去又要畀返錢我咁煩
...
你幾歲?20?20歲係可以原諒,超20不能了

引用:

...
叫你唔好買。。。。咁平嘅嘢上嚟。

大家唔識造人

引用:

...
同女友講愈熟就愈唔使買野,生保先至要買

引用:

...
2個都係衰架啦
1個就唔識做人
1個就得把口
分手啦

又多一件

最少買梳蕉啦!😁😁

人熟禮不熟

佢要你聽命
知冇

主題標籤 #大好錢兔
鍵盤翻頁