• 瀏覽: 16,754
  • 回覆: 28
我老婆早排話近新年要開始執屋,佢都有同我講過我太多衫褲,
佢想我執下,我話我有時間之後執下
點知我前日放工返到去..我發現佢掉左我勁多衫褲襪…
有d我覺得著得好舒服既衫佢都掉埋
我問老婆呢d野可唔可以比返我去決定...
因為著既人係我,我先知道邊d我需要,邊d我冇禁需要
佢話覺得我一定咩都留,唔捨得掉.所以佢幫我決定
我其實都嬲嬲地,唔開心左一陣
我老婆之後都話佢應該問下我先掉,同左我say sorry
不過掉左啦,都搵唔返.我都唔可以做d咩…

下次老婆叫你執好快快手做呀!

鬼叫你唔自己執

掉咗又真係冇計

咁同你老婆執衫
掉返佢啲衫同袋

其實好多衫好靚,着得舒唔舒服真係自己知,最衰仲要舊衫又實用又舒服

你都老婆就係街上那些特登撞人諗住一句sorry就大晒的百佳,話比大家聽,唔好諗住一句sorry就頭耷耷玩電話亂撞人,小心比人打呀

引用:
原帖由 羊過 於 2023-1-5 17:13 發表
我老婆之後都話佢應該問下我先掉,同 ...
即刻買返一堆返來!佢以後就唔夠膽掉

引用:
應該要問吓你先掉

引用:
原帖由 腸粉加芝麻 於 2023-1-6 09:55 發表
下次老婆叫你執好快快手做呀!
係呀,萬一俾佢掉咗啲無價之寶都唔知。

引用:
原帖由 海邊12 於 2023-1-6 12:02 發表
咁同你老婆執衫
掉返佢啲衫同袋
報復咁變嘈交㗎啦

引用:
原帖由 Bling 於 2023-1-7 09:37 發表

報復咁變嘈交㗎啦
係以彼之道還之彼身

引用:
原帖由 kau650 於 2023-1-6 12:28 發表
你都老婆就係街上那些特登撞人諗住一句sorry就大晒的百佳,話比大家聽,唔好諗住一句sorry就頭耷耷玩電話亂撞人,小心比人打呀
呢種人好野蠻

引用:
原帖由 海邊12 於 2023-1-7 09:38 發表

係以彼之道還之彼身
係,但係跟住落去好多問題發生。

引用:
換咗老婆,唔使煩

主題標籤 #大好錢兔
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]