• 瀏覽: 20,947
  • 回覆: 108
  • 追帖: 1
女朋友本身就唔鍾意沖涼,夏天就算佢出左一日街, 出左一身汗,都可以幾日唔沖涼。

到最近天氣凍左,佢唔沖涼嘅問題好似又嚴重左。見到佢個頭油到好似識反光咁樣,叫佢沖涼佢又話好凍。我都已經買埋個浴室寶裝喺廁所,諗住咁樣佢就唔怕凍肯去沖涼啦,點知都唔係。見到天文台個天氣,好似下個星期都仲係咁凍,再係咁落去,我怕佢可以一個月唔沖涼。

為左令女朋友沖涼,我諗左個方法,我同女朋友講,只要每日都肯沖涼嘅話,我就每日畀佢碌我張信用卡一次。
呢個方法好似都幾吸引到女朋友。呢兩日都收到短訊通知,張卡碌左幾多幾多錢,仲要每次都幾百幾千都有。女朋友真係一啲都唔錫住我張卡用。

但係唔講都講左,起碼女朋友而家真係肯沖涼,個頭都唔油。但我諗到下個月要找卡數就開始有啲驚...

提示: 違規內容已被屏蔽
笑咗😂

引用:
原帖由 Cheung1022 於 2022-12-8 17:50 發表
女朋友本身就唔鍾意沖涼,夏天就算佢出左一日街, 出左一身汗,都可以幾日唔沖涼。

到最近天氣凍左,佢唔沖涼嘅問題好似又嚴重左。見到佢個頭油到好似識反光咁樣,叫佢沖涼佢又話好凍。我都已經買埋個浴室寶裝喺廁所,諗住咁樣佢就唔怕凍肯去沖涼啦,點知都唔係。見到天文台個天氣,好似下個星期都仲係咁凍,再係咁落去,我怕佢可以一個月唔沖涼。

為左令女朋友沖涼,我諗左個方法,我同女朋友講,只要每日都肯 ...
你地都係住天橋底,想問吓點裝浴室寶

佢咁怕凍你買個浴室寶畀佢啦, 可以上天花上去個窗度, 亦都有一啲係叫做移動浴室寶, 如果佢真係怕凍到咁緊要呢你可以買暖爐同埋電氈畀佢, 不過真係浴室寶係實用㗎, 屋企如果多人住嘅一家大細嘅, 怕大家冷親買一個擺廁所咁就好好多囉, 你唔同我呢啲孤兒仔, 死咗都冇人可憐,

不過我朋友呢佢真係幾日唔沖涼唔洗頭, 同埋真係有陣味, 仲要爭啲坐斷 我條腰痛隻腳㖭, 我唔知佢有冇200磅, 女人嚟喎, 我喺我條腰上面仲要搞到我條腰嗰度濕濕地,去唔知係咪瀨尿㖭, 去走咗我要即刻沖涼換衫, 仲要攞去洗㖭 但係如果佢喺屋企呢佢就不停咁沖涼可以過幾兩個鐘係不停開住水有咁大開咁大、 遇著呢啲係好頭痛

佢真係唔知點解會高估嗰條腰同埋對腳, 會受到佢嘅體重 佢真係高估我呀

換過個男人囉

引用:
原帖由 Cheung1022 於 2022-12-8 17:50 發表

為左令女朋友沖涼,我諗左個方法,我同女朋友講,只要每日都肯 ...
白9痴你條找數既錢分分鐘包條正過佢幾倍既都得啦~

引用:
原帖由 地平綫嘅盡頭 於 2022-12-8 18:09 發表
射到佢成個身都係精,佢就自動沖涼。
我女朋友,搵支水,噴一噴,抹一抹,都唔沖涼。

我養咗條魚~冬天也不沖涼

引用:
原帖由 死傻佬 於 2022-12-8 19:23 發表

我女朋友,搵支水,噴一噴,抹一抹,都唔沖涼。
有冇咁嗱喳?

69這麼耐,你宜家先來意見?搵到新獵物?

引用:
原帖由 地平綫嘅盡頭 於 2022-12-8 18:09 發表
射到佢成個身都係精,佢就自動沖涼。
認同

So dirty

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]