• 瀏覽: 22,334
  • 回覆: 83
  • 追帖: 1
有個好兄弟拍拖,尋日帶埋女朋友一齊出嚟食飯
係咪我太耐冇拍拖完全唔知原來而家啲女仔好似冇自理能力,成pat爛泥咁痴喺我兄弟身上面
熱戀期就由佢哋,心入面個句係:睇你好得幾耐

去食西餐,叫蝦同牛扒,問咗條女食先叫㗎
點知碟蝦嚟到條女話唔識食,幾廿歲人唔識食蝦?原來佢係想有人剝埋畀佢食
有要求就直接講啦,扮晒唔識,唔講以為係低能

成餐飯兩條友好似完全唔記得咗仲有其他人咁都算,食完飯出去條女甩鞋帶,我兄弟竟然主動幫佢綁!!!
咁大個人唔識食蝦又唔識綁鞋帶,而家啲女到底係扮冇自理能力定真係冇自理能力?
雖然我心入面翻咗好多次白眼,但係搭車嗰陣我喺度諗,我都好想有個女朋友畀我照顧
又到聖誕,單身狗真係好難受,出街又畀人閃親,約朋友又會畀情侶閃親

做咩見親聽親都系食蝦條女都系甘。。
綁鞋帶可能你朋友都習慣左。。下次可能用條狗繩拖住行的了。。

引用:
原帖由 卜卜星 於 2022-12-8 11:20 發表
女人剝蝦隻手係咪會潰爛?

引用:
原帖由 入廁所禁緊急制 於 2022-12-8 11:27 發表

剝左蝦,隻手有味,個日做唔到其他野

除褲會唔會自動波去含?😏

引用:
原帖由 卜卜星 於 2022-12-8 11:20 發表
想呃蝦條 自然要識剝蝦殼

夜晚你想呃蝦條 都係條仔剝蝦殼嫁啦

只不過日頭都照做姐

日頭你跪低綁鞋帶 夜晚佢咪跪低玩樂器

引用:
原帖由 入廁所禁緊急制 於 2022-12-8 11:14 發表
係咪我太耐冇拍拖完全唔知原來而家啲女仔好似冇自理能力,成pat爛泥咁痴喺我兄弟身上面

點知碟蝦嚟到條女話唔識食,幾廿歲人唔識食蝦?原來佢係想有人剝埋畀佢食

成餐飯兩條友好似完全唔記得咗仲有其他人咁 ...
樓主酸L到呢

幫佢剝蝦,佢請你朋友食蟹

引用:
原帖由 入廁所禁緊急制 於 2022-12-8 11:14 發表

你兄弟容忍到佢?

引用:
原帖由 入廁所禁緊急制 於 2022-12-8 11:27 發表

點會呀,除非佢有皮膚病。

引用:
原帖由 葵興梁九記 於 2022-12-8 12:26 發表

剝左蝦,隻手有味,個日做唔到其他野
用梘液洗幾次洗乾淨就得

引用:
原帖由 樓上小裙 於 2022-12-8 13:10 發表

樓主酸L到呢
呷醋

死基佬

單身真係唔好去呢d場合

引用:

你比人哋閃親呀,心入面唔舒服😂

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]