• 瀏覽: 22,700
  • 回覆: 75
  • 追帖: 1
同前男友都分左手就嚟一年啦,最近佢無啦啦wts揾我,問我最近過得好唔好?都已經過左成年,自己都就嚟放低佢,我連同佢嘅分手遺物都已經賣埋,點會諗到佢嘅一個msg,先發現自己仲未放低到佢。
我都有好客氣咁同佢講自己過得幾好,問返佢好唔好,佢竟然話自己過得唔好,好掛住我,想同我一齊返,我都唔知要點覆佢啦。
其實諗緊佢係唔係因為最近12月,唔想單身住過聖誕倒數,所以先揾番我?

引用:
原帖由 天意弄人 於 2022-12-7 14:39 發表
同前男友都分左手就嚟一年啦,最近佢無啦啦wts揾我,問我最近過得好唔好?都已經過左成年,自己都就嚟放低佢,我連同佢嘅分手遺物都已經賣埋,點會諗到佢嘅一個msg,先發現自己仲未放低到佢。
我都有好客氣咁同佢講自己過得幾好,問返佢好唔好,佢竟然話自己過得唔好,好掛住我,想同我一齊返,我都唔知要點覆佢啦。
其實諗緊佢係唔係因為最近12月,唔想單身住過聖誕倒數,所以先揾番我?
佢話走就走話來就來,你咩好冇面,
叫佢拿個物業入你名下先🤷‍♂️

搵你借錢

自己受傷過一次了。。
如果過陣又再分睇下自己能唔能承受到咯。。
睇下分手系咩原因咯。。有d原因可以複合,有d就唔得咯。

想和你發展曖昧關係, 啲賤男最鍾意, 特別你以為自己好好條件果啲

12 月扑sing day , 硬係要找條女扑下

引用:
原帖由 青蘋果加珠 於 2022-12-7 16:10 發表
想和你發展曖昧關係, 啲賤男最鍾意, 特別你以為自己好好條件果啲
曖昧關係就一定係,我以前都好天真過

啱既咪一齊,唔啱既咪唔啋佢。
又唔係第一次,要輸已輸過,已經無麥好輸。

引用:
一般來講都係9痕,而且下次佢一搵到玩具就會立即飛你,佢只係覺得咩對手都好過自己對手而已

執劑!

咩事分手先?

容易手到拿來最好就得閒執劑,樓主接受到咪試下囉

引用:
中國人節日為開飯,西人節日為開房

唔洗講野,同佢屌個閪先

搵唔到其他人咪搵返你囉

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]