• 瀏覽: 16,600
  • 回覆: 95
+11
就嚟到聖誕節,每年一到呢啲時候,又要開始煩送咩禮物畀女朋友啦。我女朋友都唔係啲好物質嘅人,送過手袋、香水、手機畀女朋友,但女朋友收到都唔係好開心。

佢鍾意收到比較個人化,即係好似啲訂製獨一無二嘅禮物,或者手工嘅禮物佢先會比較鍾意。記得舊年佢想我織條頸巾畀佢,搞到我男人老狗日日帶住啲毛線返工、搭車都係到織,仲要畀同事笑我。

雖然女朋友收到果陣都好開心好感動,仲話覺得好sweet。但係除左我送畀佢果日戴左一日之外,其他日子佢都冇再戴過條頸巾,我都冇見過條頸巾啦。但女朋友唔係唔帶頸巾,佢會戴其他款嘅頸巾。咁其實係唔係嫌我織得樣衰,戴出街好失禮?早知係咁我買條頸巾畀佢唔會更好咩?但佢又鍾意呢啲手工野,真係好難觸摸呀!

今年都仲未諗到送咩畀女朋友好,唔知大家收過或者送過畀另一半最sweet嘅禮物係咩呢?可以畀我參考下今年送咩好

Diy 卡

手工皮帶,手袋,銀包

你可以淘寶俾貴d訂一個落黎,叫淘佬設計個獨一無二既,當係自己整

問佢鍾意乜嘢

嘩你呢個問題好好, 不過呢 銀包手袋飾物 電話 電器 化妝品護膚品 食物 公仔 卡通用品 3 等等等等, 甚至親手摺嘅紙,

樣樣都鍾意喎, 有一樣嘢好深刻㗎 但係唔鍾意, 一對手鈪, 有黑名嘅, 不過我唔鍾意個款式但係冇出聲,

事過境遷都唔知去咗邊喎, 不過其實呢我同佢應該係佢帶我個名 我帶佢個名交換大先啱, 佢最慘就係佢嗰啲係要訂做嘅但係佢同一個款做咗兩隻, 但係你用個男裝款去做, 擺落個女仔嗰度咪好怪囉, 所以唔鍾意, 但係冇出聲,

引用:
原帖由 可憐啊! 於 2022-12-6 16:35 發表
就嚟到聖誕節,每年一到呢啲時候,又要開始煩送咩禮物畀女朋友啦。我女朋友都唔係啲好物質嘅人,送過手袋、香水、手機畀女朋友,但女朋友收到都唔係好開心。

佢鍾意收到比較個人化,即係好似啲訂製獨一無二嘅禮物,或者手工嘅禮物佢先會比較鍾意。記得舊年佢想我織條頸巾畀佢,搞到我男人老狗日日帶住啲毛線返工、搭車都係到織,仲要畀同事笑我。

雖然女朋友收到果陣都好開心好感動,仲話覺得好sweet。但係除左 ...
會唔會有女人全裸綁住絲帶送俾人

送條毛俾佢,真係可憐蟲

直接送一千蚊紙摺嘅花

你女友暗示叫你DIY 

引用:
原帖由 Peterboy32 於 2022-12-6 17:19 發表
Diy 卡
男人老狗冇咩美術天份,整得好樣衰

引用:
原帖由 毒果愛作文 於 2022-12-6 17:33 發表
手工皮帶,手袋,銀包

你可以淘寶俾貴d訂一個落黎,叫淘佬設計個獨一無二既,當係自己整
好似幾好咁呀

引用:
原帖由 Bling 於 2022-12-6 18:18 發表
問佢鍾意乜嘢
問左,佢話我送咩佢都會鍾意

送個帖比佢

引用:
原帖由 Gackt_Kazuki 於 2022-12-7 01:26 發表

會唔會有女人全裸綁住絲帶送俾人
嘩嘩嘩咁樣得唔得㗎

引用:
原帖由 s336990 於 2022-12-7 12:17 發表
直接送一千蚊紙摺嘅花
送幾多朵先?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]