• 瀏覽: 14,972
  • 回覆: 258
老婆走咗第一日,打俾佢同佢傾偈都好地地,都會話試吓旅行會唔會好返啲,但係都琴日再打俾佢同佢傾吓,佢就講到離婚,咁仲要講到一人要一個女,好辛苦,我真係唔知可以點做

引用:
原帖由 苦男人@@ 於 2022-12-6 11:57 發表
老婆走咗第一日,打俾佢同佢傾偈都好地地,都會話試吓旅行會唔會好返啲,但係都琴日再打俾佢同佢傾吓,佢就講到離婚,咁仲要講到一人要一個女,好辛苦,我真係唔知可以點做
都係個句 唔知原因解決唔到

引用:
原帖由 苦男人@@ 於 2022-12-6 11:57 發表
如果你只接受一切回到従前....那就是無解
o mi to fu...

引用:
原帖由 tommwins 於 2022-12-6 13:06 發表

都係個句 唔知原因解決唔到
我覺得係情緒問題影響😭

引用:
原帖由 吾輩は貓である 於 2022-12-6 13:15 發表

如果你只接受一切回到従前....那就是無解
o mi to fu...
但係第一日同過多幾日諗嘅嘢可以差咁遠嘅咩?

引用:
原帖由 苦男人@@ 於 2022-12-6 13:30 發表

但係第一日同過多幾日諗嘅嘢可以差咁遠嘅咩?
你迫到拒答本來不是選項的答案o者。
同d港女講セ9共識一様.....除答応他的要求並無其他選項....明迫...又講到有共識...

引用:
原帖由 苦男人@@ 於 2022-12-6 13:28 發表

我覺得係情緒問題影響😭
唔好你覺得 就算係情緒問題 咁係咩事影響情緒?同你講可能為錢為第2個男人 你又唔信 咁無得解喎 如果佢唔講原因 純粹唔愛要離婚 咁你都要堅強帶住兩個女向前行 你咁樣日夜悲傷有乜用?又唔知咩原因 又解決唔到問題 成日諗以前幾好幾好 堅強d 你咁樣佢真係更睇你唔起 愛情唔係哀求返來 你老婆唔要頭家 但你都仲有兩個女 做唔到好老公 都要做個好爸爸 離婚要打官司爭呀

引用:
原帖由 吾輩は貓である 於 2022-12-6 13:33 發表

你迫到拒答本來不是選項的答案o者。
同d港女講セ9共識一様.....除答応他的要求並無其他選項....明迫...又講到有共識...
即係點唔明?

引用:
原帖由 tommwins 於 2022-12-6 13:37 發表

唔好你覺得 就算係情緒問題 咁係咩事影響情緒?同你講可能為錢為第2個男人 你又唔信 咁無得解喎 如果佢唔講原因 純粹唔愛要離婚 咁你都要堅強帶住兩個女向前行 你咁樣日夜悲傷有乜用?又唔知咩原因 又解決唔到問題 成日諗以前幾好幾好 堅強d 你咁樣佢真係更睇你唔起 愛情唔係哀求返來 你老婆唔要頭家 但你都仲有兩個女 做唔到好老公 都要做個好爸爸 離婚要打官司爭呀
賛!

引用:
原帖由 tommwins 於 2022-12-6 13:37 發表

佢話一人要一個女

引用:
原帖由 苦男人@@ 於 2022-12-6 13:39 發表

即係點唔明?
我看你幾沈酔這個狀態...不多言了

引用:
原帖由 吾輩は貓である 於 2022-12-6 13:41 發表

我看你幾沈酔這個狀態...不多言了
我唔係沉醉呢個狀態,只不過我覺得如果唔係第三者真係情緒病嘅話我會覺得好可惜

引用:
原帖由 苦男人@@ 於 2022-12-6 13:42 發表

我唔係沉醉呢個狀態,只不過我覺得如果唔係第三者真係情緒病嘅話我會覺得好可惜
有情緒病的是你

引用:
原帖由 吾輩は貓である 於 2022-12-6 13:44 發表

有情緒病的是你
我都覺得我而家可能有

引用:
原帖由 苦男人@@ 於 2022-12-6 13:41 發表

佢話一人要一個女
打官司爭 兩個都要 仲睇佢面色呀?佢話係就係㗎喇?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]