• 瀏覽: 18,603
  • 回覆: 80
近排識左個男仔,大家都有d意思想發展
大家除左每日whatsapp之外,仲有傾下電話,上星期開始仲間唔時有facetime下

但係早2日facetime既時候,我發現到d野,我好似唔係幾過到自己果關

事源係...早2日佢夜晚返到屋企臨訓前就facetime我,
咁佢打黎啦...開傾左陣見佢就上床訓係度..點知影下影下見到有個女人係佢隔離訓緊
我果下都好驚訝,問佢隔離果個係邊個?

點知原來隔離果個係佢媽咪,原來佢依家30幾歲人仲同媽咪同一張床訓
呢一刻唔知點解我有小小接受唔到...
點可能禁大個人仲同媽咪訓嫁?

我有試下問我下個男仔,屋企係咪好細冇房?
佢話唔係…只係佢鐘意同媽咪訓…禁多年黎既習慣!!!!

大家接唔接受到,另一伴禁大個仲同媽咪同床????

引用:
原帖由 腸粉加芝麻 於 2022-12-6 11:29 發表
大家除左每日whatsapp之外,仲有傾下電話,上星期開始仲間唔時有facetime下

但係早2日facetime既時候,我發現到d野,我好似唔係幾過到自己果關

事源係...早2日佢夜晚返到屋企臨訓前就facetime我,
咁佢打黎啦...開傾左陣見佢就上床訓係度..點知影下影下見到有個女人係佢隔離訓緊
...
咁到時你哋3個人瞓1張床啦🤷‍♂️

習慣好難改

痴能線 呢個媽寶男唔洗諗 唔好哂時間

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 腸粉加芝麻 於 2022-12-6 11:29 發表

...
有人咁做,第一次聽到30幾歲男仔同阿媽瞓。

引用:
原帖由 不知所位 於 2022-12-6 12:10 發表

咁到時你哋3個人瞓1張床啦🤷‍♂️
可能係老婆

引用:
原帖由 tommwins 於 2022-12-6 12:53 發表
痴能線 呢個媽寶男唔洗諗 唔好哂時間
覺得佢真係有啲黐線

引用:
原帖由 Bling 於 2022-12-6 13:56 發表

可能係老婆
可能係,佢被問到情急之下作個理由。

咁中女會唔會同阿媽瞓

引用:
原帖由 不知所位 於 2022-12-6 14:00 發表

可能係,佢被問到情急之下作個理由。

咁中女會唔會同阿媽瞓
我都係咁樣估計,我諗冇乜人30幾歲仔仲同阿媽瞓一張床

引用:
原帖由 Bling 於 2022-12-6 14:03 發表

我都係咁樣估計,我諗冇乜人30幾歲仔仲同阿媽瞓一張床
你真聰明!

引用:
原帖由 不知所位 於 2022-12-6 14:09 發表

你真聰明!
唔聰明,得閒八卦吹吓水咋

或者到時你取代佢啊媽既位置咪ok lor

30幾歲男人仲同阿媽一齊訓覺?

就算係親生阿媽,都唔方便啦下話?:

提示: 違規內容已被屏蔽
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]