• 瀏覽: 3,765
  • 回覆: 18
依排想做脫毛 但budget有限 咁啱見有小店係做蜜蠟脫毛幾平
心思思做蜜蠟脫毛做多幾個部位定都係激光脫毛做下細part算

激光100%

激光脫毛 x2

樓主想脫邊個位? 宜家冬天,好多脫毛中心我見都有優惠

你蜜蠟做多幾個位但係要做好多次又唔係真係永久脫,小數怕長計呀。
激光脫毛好似medixxx果d有d永久plan, 做一個部位都會包埋另一個。你可以自己上網去望下。

引用:
原帖由 hahsakk 於 2022-12-8 19:06 發表
樓主想脫邊個位? 宜家冬天,好多脫毛中心我見都有優惠
全身有冇邊間抵?

引用:
原帖由 leungr21 於 2022-12-14 06:08 發表

全身有冇邊間抵?
👯‍♀️👯‍♀️《一五折.全身脫毛慈善優惠》👯‍♀️👯‍♀️$16,800 全身脫毛 (1年治療+2年保養=Total 3年)$19,800 全身脫毛 (1年治療+4年保養=Total 5年)另收捐款$300 給HKDR 救狗之家

我係呢間做開,做緊全身優惠
都算係抵

引用:
原帖由 filifele 於 2022-12-6 11:06 發表
依排想做脫毛 但budget有限 咁啱見有小店係做蜜蠟脫毛幾平
心思思做蜜蠟脫毛做多幾個部位定都係激光脫毛做下細part算
視乎唔同部位毛髮生長/粗幼/多少?

例如我自己手臂d毛少&幼,會幾個月去一次蜜蠟脫毛,而腳毛較多 所以激光脫。激光的話揀用755nm 的機

引用:
原帖由 xddog 於 2022-12-14 18:33 發表

👯‍♀️👯‍♀️《一五折.全身脫毛慈善優惠》👯‍♀️👯‍♀️$16,800 全身脫毛 (1年治療+2年保養=Total 3年)$19,800 全身脫毛 (1年治療+4年保養=Total 5年)另收捐款$300 給HKDR 救狗之家

我係呢間做開,做緊全身優惠
都算係抵
beauskin脫毛真心支持,做慈事!!

做waxing要忍得痛

引用:
原帖由 長撈 於 2022-12-16 11:47 發表
做waxing要忍得痛
激光就唔洗做waxing la

蜜蠟會唔會扯大毛孔呀 .O.

引用:
原帖由 hahsakk 於 2022-12-15 06:41 發表

beauskin脫毛真心支持,做慈事!!
會唔會咁平好難約時間

用蜜蠟脫毛風險大過激光脫毛好多 一來怕過熱好易灼傷 二來扯嘅時候如果技巧差d就好可能拔唔晒全條毛髮出來 會留左當截喺毛囊到 好易出現毛囊發炎、毛髮倒生問題

引用:
原帖由 luyimm 於 2022-12-19 19:44 發表

會唔會咁平好難約時間
唔會呀,我都約到時間,仲要係星期六日

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]