• 瀏覽: 3,064
  • 回覆: 11
保險只可xlaim 4500, 有冇醫生脫疣介紹?

我是男,昨日做完脫疣,
在FB見到廣告398一部位(冇限粒),咁我約去整面部,結果佢話我頸部又有心口又有胳肋底又有疣粒....!
因為臉部疣都係由頸部伸延上去,靚女美容師建議我做全身去疣13000蚊一次過清晒疣,氹下氹下應承咗跟住用激光去疣時好痛, 尤其是面部...靚女美容師建議再加錢(面、頸、身、胳肋底約1000蚊)做深層保護免痛,因為真係好痛所以焗住加錢...!
最後比咗discount埋單12000蚊多少少!佢話我啲疣粒已多年,有復發可能,
再叫我join 療程每月980蚊做保養,免費脫疣+護理...🫣

引用:
原帖由 花香 於 2022-12-6 07:58 發表
保險只可xlaim 4500, 有冇醫生脫疣介紹?
$4500 已經好多啦, 脫疣幾千蚊都已經攪掂,我脫左成面都係4000蚊左右
醫生幫我填埋claim form,又唔收charge

引用:
原帖由 hahsakk 於 2022-12-6 22:29 發表

$4500 已經好多啦, 脫疣幾千蚊都已經攪掂,我脫左成面都係4000蚊左右
請問可以告知醫生名和資料嗎 ?
我都想脫疣, 謝謝.

引用:
原帖由 hahsakk 於 2022-12-6 22:29 發表

引用:

請問可以告知醫生名和資料嗎 ?X2

引用:
原帖由 無盡浪漫的碼頭 於 2022-12-7 15:56 發表

我都想脫疣, 謝謝.
可以

引用:
原帖由 stedss 於 2022-12-8 00:26 發表

可以

引用:

引用:
原帖由 komadison6 於 2022-12-12 18:20 發表

可以

引用:

想知係男定女醫生?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]