• 瀏覽: 3,170
  • 回覆: 18
都唔知係真係肥左定皮膚開始衰老 就算平時敷完mask會按下面都好 塊面尤其jaw line位輪廓都係冇以前咁firm

同問

你做FACIAL???

引用:
原帖由 sa_mango 於 2022-12-5 15:53 發表
都唔知係真係肥左定皮膚開始衰老 就算平時敷完mask會按下面都好 塊面尤其jaw line位輪廓都係冇以前咁firm
jaw line 位置唔夠明顯一定要做機
hifu唔洗做多,一次就夠

想知1萬蚊內做唔做到?

皮膚衰老現象黎 夜瞓 曬得多都會加速皮膚衰老

引用:
原帖由 komadison6 於 2022-12-12 18:09 發表
想知1萬蚊內做唔做到?
一萬蚊內可能要搵治療師做,我見我做開個間最平都10800

皇牌Ulthera HIFU緊緻提拉
原廠正貨.線數十足
限時優惠 只需
$ 10,800(全面504線)
$ 13,800(全面800線)
(經驗治療師主理)

引用:
原帖由 hahsakk 於 2022-12-16 19:15 發表

原廠正貨.線數十足
限時優惠 只需
(經驗治療師主理)
800線會唔會做到頸

有冇做下firming treatment

引用:
原帖由 hahsakk 於 2022-12-16 19:15 發表

原廠正貨.線數十足
限時優惠 只需
(經驗治療師主理)
做一次keep到幾耐?

引用:
原帖由 maydannywong 於 2022-12-19 19:59 發表

做一次keep到幾耐?
應該有一年,我就大約10個月

最穩陣都係由肌底入手去鋪好個皮膚細胞基地 咁樣先可以長遠幫助改善返輪廓下垂問題 單單就咁有咩問題出現先再做返對應功效嘅facial真係冇用 可能過冇耐又打回原形 建議可以試下L記細胞再生系統 可以激活皮膚細胞 同時持續倍效激活新生膠原和彈性蛋白 更針對性地鞏固肌底皮膚屏障 進一步維持肌膚健康的更生系統

引用:
原帖由 sa_mango 於 2022-12-5 15:53 發表
ULTHERA+THERMAGE

做下HIFU

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]