• 瀏覽: 40,163
  • 回覆: 167
  • 追帖: 2
若果你已接近五十,學歷又高,會和一個四十頭結過婚又有兩個幾大的仔女,拍拖嗎?

樓主是女?50歲,應該不會還想結婚生仔吧。如只想找靈魂伴侶,對方的學歷,職業同家庭有關係嗎?

反而,樓主要考慮,當男方要照顧小朋友家庭樂時,可能會冷落你。這個,你接受到嗎?

不會 

引用:
原帖由 sze9722 於 2022-12-4 21:10 發表
若果你已接近五十,學歷又高,會和一個四十頭結過婚又有兩個幾大的仔女,拍拖嗎?
如果個女的 又有錢又靚樣又波D好⋯一定會!

如果你是單身 可以啊 人生最重要搵個伴侶

女50,男40唔系甘容易穩吧。。。男人都系中意細的。。除非你氣質好好,而且經濟能力又好可能機會大咯。
男人就算帶住子女都相對容易穩到另一半。

上左年紀既人寛容度可以好大,只要大家開心就可以

引用:
原帖由 lelefung 於 2022-12-4 22:04 發表
樓主是女?50歲,應該不會還想結婚生仔吧。如只想找靈魂伴侶,對方的學歷,職業同家庭有關係嗎?

反而,樓主要考慮,當男方要照顧小朋友家庭樂時,可能會冷落你。這個,你接受到嗎?
他未婚,是我離了婚

引用:
原帖由 卜卜星 於 2022-12-5 15:28 發表
女50,男40唔系甘容易穩吧。。。男人都系中意細的。。除非你氣質好好,而且經濟能力又好可能機會大咯。
男人就算帶住子女都相對容易穩到另一半。
是我40,男50,我是離婚有仔女的,仔女跟前夫

唔會,40歲女人都唔想溝啦,何況有仔女。

引用:
原帖由 sze9722 於 2022-12-4 21:10 發表
男五十,有條件但單身?佢好悶架?

引用:
隨你鍾意要鍾意先得

引用:
原帖由 sze9722 於 2022-12-5 23:13 發表

他未婚,是我離了婚
男大女冇問題,又唔喺倒轉。

引用:
原帖由 sze9722 於 2022-12-5 23:15 發表

是我40,男50,我是離婚有仔女的,仔女跟前夫
佢好愛你冇問題呀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]