• 瀏覽: 2,243
  • 回覆: 4
如果你係為咗為咗維持家庭,又或者話為咗小朋友唔想喺破碎家庭長大,就隻眼開隻眼閉明知個老公出去偷食,明知出邊有第三者你都唔踢爆。
默默承受⋯自己一個人喊。講千言萬語去呃自己老公一日識返屋企證明佢對你仍係有愛,只係出去玩玩吓。 一個出現又一個,你嘅底線開始不斷放低,開始消失了自身嘅價值,等等等等個男人回家 
女人最寶貴嘅時間就消耗了,到頭來最後先發現原來一路努力嘅只有你自己。
要知道做人好大機會得呢一世,下輩子係點冇人可以知道,既然可以有今世嘅機會,就不要再委屈自己,亦拋開所有傷害。嘗試俾個機會自己重新出發,將一切歸零,將來必發現你今日既決定係正確。
冇嘢輸唔起,唔需要害怕,做個有尊嚴嘅女人活得快樂,懂得愛自己,就是女人最美麗的時候。



提示: 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽
女人最想要咩? 想有人錫自己囉, 不論果個人係有錢定冇錢~ 
佢冇錢, 得五粒燒賣, 佢肯分三粒俾我, 就已經好好~
但男人, 不論佢有錢定冇錢, 好多都只睇到自己眼前果五粒燒賣, 一個人食晒~



女人最想要什麼?個個人唔同,去留總有理由


[隱藏]
女人要錢要靚仔。


[按此隱藏 Google 建議的相符內容]