• 瀏覽: 1,235
這一年,我終於開放自己去嘗試其他異性嘅新開始,當然啦我知道自己有咁嘅過去知道自己已經係三個小朋友嘅媽咪點樣都唔會再諗任何將來。
更加唔會再相信口講嘅承諾。由於我本身自身嘅係外貌條件都不錯,亦好容易結識到新朋友,令到我開始大開眼界對於各種男性⋯由初頭唔知追求啲咩
再慢慢發覺原來簡簡單單搵個啱自己配合到自己性方面的人已經係幸福了。
最崩潰嘅時候,沉迷賭錢,共輸咗30幾萬。辛辛苦苦儲返嚟嘅,所有嘅就冇晒啦。試過屋企得返幾百蚊。努力去諗點樣慳最盡捱到月尾⋯
因為本身硬頸,而且執着嘅性格,所以從來不會求身邊屋企人去幫助自己。更加對外係一個報喜不報憂的人。喺咁嘅狀態下我學會了點樣最慳都可以生活到,只有所有嘢歸零。原來才是人生的新開始。
我學會了享受感恩每一日,我唔會再怪責曾經傷害我嘅人,我學會了自我檢討,明白了所有的經歷都係我的問題。過咗去嘅所有變成回憶成就今日刀槍不入嘅我。
依家正準備去修讀進修課程,學多樣嘢一生受用,連最辛苦廿四小時湊仔嘅日子都捱過了,仲有啲咩難道自己。男人圍住自己轉來轉去心知肚明目的有啲諗住有免費嘢食,有啲諗住借啲意博吓懵,
有啲口講到自己如何如何咪最後又係借啲意想同你上床。至 討厭嗰啲扮單身未結婚,跟住對你摸手摸腳嗰啲跟住又各種甜言蜜語。但係你平日搵佢都唔知一日裏邊覆唔覆到你嘅人。你會相信工作。真的咁忙嗎?  遇到好有心去氹你開心肯使錢每次食餐飯都係有返咁上下質素,唔介意使錢但偏偏在床上滿足唔到自己。遇到個後生過自己幾年酒精影響下激情了_夜。我才明白原來性滿足到箇中快樂係點。
Size原來好重要,從來未識過自己會有咁嘅反應終於出現了。可惜現實上正男孩的思想較單純,我並不需要佢陪伴,但係佢將我睇得太重要。所以選擇慢慢疏遠為免傷害到人。
世界上好公平嘅,我覺得如果坦誠溝通講出自己所想,好過帶着假面目左呃又氹到後來為咗免費射精經驗話俾我聽,越係話自己唔叫雞唔會叫雞既人,唔係因為佢哋有幾高尚嘅人格,亦都唔係佢有幾潔癖嘅清高,只係佢寧願博一博都唔想俾咗幾百蚊去出火。

下集待續



[按此隱藏 Google 建議的相符內容]